Selena Gomez, întâlnire romantică cu Justin Bieber: Se reaprinde iubirea lor?

Cele două vedete s-au întâlnit din nou, iar presa se întreabă dacă povestea lor de dragoste poate renaşte.
Selena Gomez şi fostul ei iubit s-au întâlnit sâmbătă seara la fabrica de ciocolată din Bellevue, Washington, şi nu şi-au putut lua ochii unul de la celălalt. Şi nu doar că privirile lor trădau faptul că între ei ar putea fi din nou ceva, dar cei doi s-au ţinut tot timpul de mână în timp ce îşi zâmbeau.

Selena s-a plimbat prin magazinul plin de dulciuri, atrasă de culorile şi de formele bunătăţilor de pe rafturi, în timp ce din difuzoare se auzea una dintre piesele preferate ale lui Justin, "Buttons", a celor de la Pussycat Dolls, a povestit o sursă citată de tabloidul online american TMZ.


Potrivit presei, cei doi artişti au reluat legătura după o despărţire de şapte ani. Amândoi au avut alte relaţii sporadice, iar Selena s-a confruntat şi cu probleme de sănătate, ea fiind bolnavă de lupus şi suportând un transplant care i-a salvat viaţa, dar până la urmă relaţia lor s-a legat din nou.

Cântăreaţa şi actriţa a confirmat întâlnirea din weekend, într-un interviu pentru Bilboard, dar a vorbit în termen destul de vagi despre o posibilă relaţie. "Am 25 de ani.
Nu mai am nici 18, nici 19, nici 20. Ţin la oamenii care au avut un impact important în viaţa mea"
, a declarat ea. "Poate că înainte s-a întâmplat ceva care nu a fost drept. Dar asta nu înseamnă că n-o să mai ţin niciodată la cineva", a adăugat Selena.

Zvonurile despre Bieber şi Gomez au apărut după ce ea s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd, cu care avea o relaţie de aproape un an, notează Daily Mail.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod