Secretul părului meu

Fetelor, aşa-i că în ultimul timp s-a întâmplat ceva cu părul meu? Arată mai bine ca oricând. Are volum şi străluceşte, nu? Şi e şi lung şi fără mătreaţă! Miroase minunat şi e

640Fetelor, aşa-i că în ultimul timp s-a întâmplat ceva cu părul meu? Arată mai bine ca oricând. Are volum şi străluceşte, nu? Şi e şi lung şi fără mătreaţă! Miroase minunat şi e foarte plăcut la atingere. Stă oricum îl coafez, buclele nu se lasă, iar când îl las pe spate, drept, arată ca o coală de hârtie.

Nu mai vreau să va duc cu zăhărelul. O să va spun secretul meu! Nu v-am minţit în legătură cu uleiul de cocos, nu! Dar nu e doar asta! Nu face el toată treaba.

Ascultaţi mică povestioară ce urmează să v-o spun...

M-am plâns acum o vreme prietenei mele Adelina, că de la o vreme mi se îngraşă părul tare şi că e destul de greu să mă spăl o dată la 2 zile. Adică pot sta şi mai mult, dar nu mai arată bine. Aşa că aproape zilnic, bat palma cu şamponul şi masca de par. E un cerc vicios, ştiu. Pentru că din ce mă spăl mai des, de-aia mi se îngraşă şi mai repede părul. E enervant tare!

Adelina, ca o prietenă bună ce e, mi-a făcut cadou un şampon testat de ea, împotriva îngrăşării scalpului.

Bidonul alb, cu instrucţiunile în altă limbă, a devenit speranţa mea pentru salvarea planetei.

Am ajuns acasă, direct la duș, vă daţi seama! Aveam extazul primei perechi de Loubutin:). M-am spălat şi…......citiţi continuarea pe blogul meu www.adelapopescu.eu

Adela - PNK Adela - PNK 12

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod