Secretul lui Kate Middleton: De ce are degetele la fel de lungi?

Presa britanică a descoperit că Ducesa de Cambridge are trei degete la fel de lungi, iar cercetătorii, dar şi cititorii în palmă, au prezentat explicaţiile acestei caracteristice rare


Cititorii în palmă cred că forma palmei spune multe despre un om. Ei împart palma în patru zone, câte una pentru fiecare element: focul, apa, Pământul şi aerul. "Kate are o palmă de aer - este pătrată, cu degete lungi şi subţiri şi un pic osoasă şi palidă", spune Johnny Fincham.
Ce înseamnă asta? "Oamenii cu palme de aer sunt liniştite, rafinate, inteligente, sensibile şi consecvente. Nu le place să se afle într-o situaţie care le împiedică libertatea.

Le place să facă ce vor şi să călătorească mult. Pot fi oameni deschişi, dar uneori sunt greu de apropiat, cumva de neînţeles şi îndepărtaţi", explică el.

Pe de altă parte, degetul mic al ducesei este mai lung decât în mod normal, un semn care trădează o fire curioasă despre lumea şi cu abilitatea de a atrage oamenii şi de a-i influenţa, scrie Daily Mail. "Aceşti oameni se pricep de obicei să facă bani şi ştiu să-şi folosească bine cuvintele, dar în plan romantic sunt puţin rătăciţi", explică Johnny.
Prinţul Charles are această trăsătură, scrie ziarul britanic. Fire înclinată spre natură, Charles s-a implicat în mai multe cauze sociale, de la susţinerea fermelor organice la terapiile alternative.

Dacă ai inelarul mai lung decât arătătorul, înseamnă că te-ai născut să fii sportiv, iar Daily Mail oferă exemplul nepoatei Reginei Elisabeta a II-a, Zara Anne Elizabeth Tindall, care are înclinaţii sportive.
Semn tipic al unei mâini bărbăteşti, un inelar mai lung este rezultatul unei expuneri la un nivel ridicat de testosteron în timpul sarcinii. Zara are această trăsătură, ca şi Prinţul Andrew şi soţia lui, Fergie. La fel şi Pippa Middleton, o fire activă, cu multe participări la maraton sau curse de schi.

Profesorul Manning, autor al volumului "The Finger Ratio", spune că există o strânsă corelaţie între inelarul mai lung şi performanţele la alergare: "A devenit ceva aproape predictibil. Dacă ai o cursă de alergare şi măsori degetele sportivilor cu antrenamente şi vârste similare, poţi să prevezi  precis poziţiile de la sfârşitul competiţiei."
Cu cât este mai lung inelarul în comparaţie cu arătătorul, cu atât mai bine alergi, susţine expertul citat de Daily Mail.

Pe de altă parte, un studiu canadian arată că oamenii cu inelarul mai lung sunt mai dispuşi să-şi asume riscuri, cu o atitudine de genul "muncesc din greu, mă distrez din greu".
Totodată, sunt mai extrovertiţi şi mai sănătoşi.

Un alt studiu, realizat de cercetătorii de la Imperial College din Londra, relevă că persoanele cu un arătător scurt sunt mai puţin încrezătoare. Bărbaţii cu această trăsătură au de regulă un nivel mai mare de testosteron şi sunt mai predispuşi la cancerul de prostată, având şi şanse mai mari de a ajunge la închisoare sau de a fi ucişi, arată cercetarea citată de ziarul britanic.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod