Secretul frumuseţii la 50 de ani: Cum se fereşte Nicole Kidman de riduri

Nicole Kidman a dezvăluit ce trucuri folosește ca să arate atât de bine la 50 de ani


Dr. Jeremy Hunt, un chirurg plastician, a declarat că transformarea vedetei este rezultatul unor substanţe injectabile. "Are mai mult volum în obraji, e mai bucălată, ceea ce se poate datora unui surplus de greutate, dar într-o perioadă atât de scurtă este mai degrabă rezultatul unor fillere injectabile", a spus expertul citat de Daily Mail Australia. "Fillerele faciale conferă volum şi strălucire unor zone precum pomeţi şi buze.

Dacă pui mai puţin, poate fi perfect, dar dacă adaugi prea mult, se produce efectul de <<plapumă>>", a mai spus doctorul.

Nicole Kidman a admis în trecut că a folosit Botox, care generează efectul binecunoscut de "îngheţare" a feţei, dar a precizat că a renunţat la această soluţie. "Am încercat tot felul de lucruri, dar în afară de sport şi de o alimentaţie bună nimic nu a făcut diferenţa. Am încercat chiar şi Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta chipul meu după aceea.

Acum nu-l mai folosesc şi îmi pot mişca din nou fruntea", a mărturisit ea în 2011, într-un interviu pentru TV Movie magazine.

Luna trecută, Nicole Kidman a fost desemnată Femeia Glamour a anului 2017. În discursul pe care l-a ţinut, ea a i-a mulţumit soţului, Keith Urban, pentru tot sprijinul său. "Îmi dă uneori atâta putere şi atât de multă iubire", a spus ea, adăugând că fără omul ei extraordinar ar fi pierdută.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant.

A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James.

Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier, notează Mediafax.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Decembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 8 Dec 2017, 20:34
    Botox

    Botox!!!!! toata lumea stie!!!!!!!!!!! si nu era nevoie de un articol de aburit lumea! ce naiba???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod