Secretul anti-îmbătrânire care o ajută pe Regina Angliei să nu-şi arate vârsta

La 92 de ani, Regina Angliei e într-o formă excelentă. În februarie a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Londra, alături de Anna Wintour


O dovadă că Regina Regina Elisabeta a II-a este foarte activă şi prezentă la evenimentele publice este vizita în premieră pe care a făcut-o la Săptămâna modei de la Londra, unde a fost însoţită de Anna Wintour, editorul-şef al revistei Vogue, eveniment care s-a desfăşurat în perioada 16 - 20 februarie.
Suverana a asistat la prezentarea colecţiei designerului britanic Richard Quinn, care a primit din partea reginei premiul Elizabeth II Fashion, un trofeu aflat anul acesta la prima ediţie şi care va fi decernat anual unui tânăr talent din domeniul modei.

Îmbrăcată într-un compleu format din rochie şi jachetă bleu deschis, în culoarea oului de raţă, regina a admirat cu interes ţinutele din colecţia prezentată de Quinn, combinaţii de piese fluide cu motive în culori vii şi căşti de biciclist, precum şi rochii din piele purtate cu ciorapi plasă.

Tot în februarie, Regina Elisabeta a II-a a marcat 66 de ani de la accederea pe tronul Marii Britanii, într-o ceremonie privată desfăşurată pe domeniul său de la Sandringham.

Suverana cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii, Elisabeta a devenit regină la 6 februarie 1952, după moartea regelui George al XVI-lea.

Aniversarea a 66-a de ani de domnie a fost salutată cu 41 de salve de tun de către Trupele regale de artilerie călare în Green Park din Londra şi cu 62 de salve de tun de Honourable Artillery Company la Turnul Londrei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod