Secretele siluetelor de vis de pe covorul roșu: Cum se mențin actrițele de Oscar

Julia Roberts, Halle Berry și Sandra Bullock dezvăluie trucurile pe care le folosesc în fiecare zi pentru a arăta perfect la gala celor mai râvnite premii de cinema.

Actrițele celebre de la Hollywood atrag întotdeuna atenția atunci când pășesc pe covorul roșu al evenimentelor mondene. În spatele aparițiilor strălucitoare stau însă multe secrete, bazate, în principal, pe muncă, dar și pe trucuri pe care pe care fiecare le aplică. V-ați întrebat de multe ori cum reușesc celebritățile să arate atât de bine în rochiile care se mulează pe formelor lor perfecte? Ei bine, revista Women's Health a luat legătura cu antrenorii personali ai unor actrițe care au câștigat Oscarul și a aflat cum s-au menținut acestea în formă înaintea galei de decernare a celebrelor premii.

Reese Witherspoon: alergare, exerciții la sală, yoga

Rolul din "Walk the line" i-a adus în 2006 premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Reese a găsit rochia Dior, un model vintage 1955, într-un magazin din Paris, dar se temea că n-o să-i vină bine la ceremonia de decernare, astfel că Matthew Reyes a ajutat-o să-și îmbunătățească aspectul în anumite zone ale corpului, precum umerii și brațele.



"Una dintre cele mai mari temeri ale femeilor o reprezintă pielea lăsată de pe partea dorsală a brațelor.

O rochie precum cea purtată de Reese cere concentrarea atenției pe tricepși, bicepși, umeri și talie", a dezvăluit antrenorul vedetei, Matthew Reyes.

Reese a reușit să impresioneze pe covorul roșu după ce a alergat 5 kilometri de trei ori pe săptămână și după mai multe antrenamente la sala lui Reyes. "E un program de 60 de minute carte combină yoga cu exercițiile de întărire a corpului", a explicat antrenorul.

Sandra Bullock: Pilates și dans

Actrița recompensată în 2010 cu un Oscar pentru prestația sa din "The Blind Side" a strălucit la gala de decernare într-o rochie sclipitoare din satin, cu motive florale care îi lăsa destul mult din corp la vedere. Antrenoarea ei, Simone De La Rue, a ajutat-o să arate bine în ținuta aleasă.



"Cele mai bune mișcări pentru a obține o siluetă zveltă este o combinație de exerciții de forță și cardio", a spus Simone.

Aceasta i-a recomandat actriței tehnici de Pilates, antrenament intens și mișcări de dans cadio pentru a o aduce în formă. "Exercițiul fizic intens tonifică și sculptează mușchii, în timp ce exercițiile cardio subțiază stratul exterior de grăsime. Un antrenament de numai zece minute îmbunătățește metabolismul. Pentru a crește masa musculară, mâncați carbohidrați și proteine cu o oră înainte de antrenament", este sfatul antrenoarei.

Julia Roberts: abdomene și flotări

A luat Oscarul în 2001 pentru cea mai bună actriță în lungmetrajul "Erin Brockovich". Actrița a ales pentru ceremonie o rochie semnată de Valentino și a muncit din greu pentru a se asigura că va arăta bine, scrie Women's Healt. Julia a sunat-o pe Kathy Kaehler, cu care s-a antrenat timp de 20 de ani, pentru a o ajuta să-și lucreze umerii, brațele și șoldurile.



"Din acea zi, am început să facem o grămadă de abdomene și flotări", a povestit antrenoarea. "Sunt cele mai bune mișcări pentru partea superioară a corpului dacă nu vrei să te îngrași", a explicat Kathy, adăugând că astfel îți tonifiezi umerii, pieptul și partea superioară a brațelor. "Am lucrat și în piscina ei, pentru a mai schimba puțin exercițiile", a adăugat ea.

Halle Berry: exerciții pentru mușchi

Actrița a cucerit premiul Oscar în 2002, pentru rolul din "Monster's Ball", iar rochia ei, semnată de Elie Saab, era o alegere destul de curajoasă, care impunea mare atenție în zona spatelui și a șoldurilor. Dar Halle Berry s-a străduit și cu doar cinci minute de exerciții pe zi a reușit să arate perfect în seara ceremoniei.



"Ea m-a inspirat pentru dezvoltarea metodei de 5 factori pentru antrenament.

Am lucrat de cinci ori pe săptămână, în total 25 de minute. În fiecare zi făceam altceva", a povestit Harley Pasternak, antrenorul personal al vedetei.

"Într-o zi lucra mușchii abdominali superiori, a doua zi pe cei inferiori, apoi mușchii abdominali exteriori și tot așa. Exercițiile întăresc cea mai mare parte a corpului și îmbunătățesc modul în care arătăm, creând o siluetă subțire, zveltă", a explicat Pasternak.


Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod