Secretele miresei: Ce a făcut Kim Kardashian ca să arate perfect în ziua nunții

Cei doi make-up artişi care lucrează pentru Kim se înţeleg foarte bine


Nu se știe cum și-au împărțit rolurile cel mai bun prieten al starletei și celălalt membru al echipei de machiaj, Joyce Bonelli, notează cotidianul britanic Daily Mail. Aceasta a fost prezentă la nuntă, după ce s-a dat în stambă la petrecerea burlăcițelor, ținută în apropiere de Muzeul Luvru, din Paris, unde şi-a dezvelit sânii. Se pare că incidentul a împins-o pe Kim să apeleze la  Dedivanovic.

Joyce și Mario au însă o relație profesională în termeni normali, dovadă că ei au și pozat, într-un selfie alb-negru, la nunta vedetei pentru care lucrează.

Am machiat-o pentru nuntă și a fost minunatMario Dedivanovic, make-up artist
Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea.

Vineri, cu o zi înainte de eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari, relatează agenţia Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod