Secretele miresei: Ce a făcut Kim Kardashian ca să arate perfect în ziua nunții

Mario a cunoscut-o pe Kim în urmă cu cinci ani


Deși trebuie să respecte multe clauze care îl împiedică să vorbească despre evenimentul la care a luat parte, Mario a spus câte ceva. Mai întâi, a confirmat că nunta a fost deosebită. "A fost un weekend magic. Nu pot să dau detalii, dar, într-un cuvânt, a fost magic. Ceva uimitor. Sunt foarte fericit pentru ea", a declarat el.

A fost un weekend magicMario Dedivanovic, make-up artist
Câteva mici secrete despre misiunea sa, tot a descoperit: "Totul ține de conturarea cadrelor feței și de cizelarea obrajilor. Pe scurt, trebuie să pui puțin bronz pe contururile obrajilor și pe linia nasului. Asta ajută la subțierea feței și dă o nuanță ma caldă feței", a explicat el.

"Uneori durează 20 de minute, alteori o oră. Cel mai mult contează să amesteci, să amesteci, să amesteci", a adăugat Dedivanovic.

Culorile, stilul și coafura lui Kim sunt factorii majori de care Mario ține seama atunci când o machiază. "De obicei, ne uităm la ce va îmbrăca și ținem cont de evenimentul la care va participa. Mă inspir din ținutele ei și din părul ei", a dezvăluit make-up artistul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod