Secretele cuplurilor celebre

Exista cupluri celebre care, in ciuda tentatiilor, sunt impreuna de ani si ani de zile. Cupluri carora nimeni nu le dadea sanse si care au rezistat, desi isi pot permite orice moft si orice fantezie. Care sunt secretele stabilitatii acestor relatii?
Exista cupluri celebre care, in ciuda tentatiilor, sunt impreuna de ani si ani de zile. Cupluri carora nimeni nu le dadea sanse si care au rezistat, desi isi pot permite orice moft si orice fantezie. Care sunt secretele stabilitatii acestor relatii? Ce anume ii face sa ramana impreuna? Iata cateva dintre solutiile lor:

Monica Bellucci si Vincent Cassel


Cei doi sunt impreuna din 1995, adica de 14 ani. S-au cunoscut la filmari si sunt casatoriti cu acte in regula de 10 ani. Au o fetita de patru ani, Deva.
Ce-i face sa ramana impreuna? Independenta. Sunt mereu impreuna pe covorul rosu, dar fiecare dintre ei poate locui oricand separat, cand exista motive intemeiate (filmari sau alte detalii importante ale carierei). Sunt mereu impreuna si cand iau decizii legate de fiica lor. Grijile cotidiene sunt insa purtate tot separat. De fapt, ei impart doar problemele care privesc cuplul si copilul.

Victoria si David Beckham


Sunt impreuna de 12 ani. S-au cunoscut in 1997, dupa un meci al lui David, si s-au indragostit nebuneste. In martie 1999 li se nastea primul copil, iar patru luni mai tarziu se casatoreau. Au acum trei baieti. Secretele rezistentei cupului? Compromisul. Gratie experientei sale, Victoria l-a transformat pe David intr-un star iar, in schimb, ea a beneficiat de linistea si fericirea unei familii implinite. Fiecare acorda celuilalt libertate de miscare, desi reprezinta unul dintre cuplurile cel mai des vazute impreuna.

Vanessa Paradis si Johnny Depp


Desi sunt impreuna de 10 ani, relatia lor este una discreta si este dificil de spus cand si unde s-au cunoscut. Sunt extrem de prudenti si cu expunerea celor doi copii, Lily Rose (10 ani) si Jack (7 ani).
Cum au rezistat impreuna? Marele secret: naturaletea. Cei doi isi descriu relatia de cuplu ca fiind una perfecta, naturala, adevarata, vie. Vanessa a afirmat, in repetate randuri, ca cei doi copii au dat sens si valoare vietii ei, in timp ce Johnny Depp sustine ca viata lui a devenit reala doar din momentul in care a cunoscut-o pe Vanessa.
 
29 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod