Secret. Katie Holmes nu spune cine i-a luat locul lui Tom Cruise

La trei ani după ce a divorţat, actriţa rămâne foarte discretă. Întrebată într-un interviu dacă e cineva special în viaţa sa, ea a refuzat să răspundă.

Presa încearcă de mai mult timp să descopere dacă a apărut cineva nou în viaţa actriţei americane, dar până acum indiscreţii paparazzi n-au depistat niciun indiciu credibil. Au fost, la un moment dat, nişte zvonuri despre o relaţie cu Jamie Foxx, dar nimeni n-a putut dovedi nimic pe tema asta.

Într-un interviu care va fi publicat în ediţia din luna februarie a revistei More magazine, vedeta în vârstă de 37 de ani a fost întrebată dacă are pe cineva, dar ea a retezat scurt orice tentativă: "Nu este un lucru despre care aş vrea să vorbesc."

Totuşi, ţinând cont că în cei trei ani care au trecut de când s-a despărţit de Tom Cruise ea îşi creşte singură fiica şi munceşte mult, filmând pentru producţia de televiziune "Ray Donovan" şi pentru pelicula independentă "Touched by Fire" şi debutând ca regizoare cu "All We Had", nu ar fi un lucru ieşit din comun că ea nu prea are timp pentru a-şi găsi dragostea, notează cotidianul britanic Daily Mail.

"Trebuie să mergem înainte.

În fiecare parte a vieţii noarte", a spus ea despre perioada de după divorţ. "Trebuie să te concentrezi pe ceea ce e bun. Să rămâi creativ. Să te ocupi de ceea ce te interesează. Fă ceea ce te împlineşte. Provoacă-te. Ceea ce este uimitor la spiritul uman este că sunt mulţi oameni care fac lucruri care îi inspiră. Dacă te axezi pe asta, îţi îmbogăţeşti viaţa", a declarat vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sdd pe 23 Ian 2016, 00:13
    tom

    tom degetel ia luat locul lui tom cruise.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod