Se reface un cuplu frumos? Ciprian Marica şi Ilinca Vandici, din nou împreună

Fotbalistul și vedeta TV au trecut prin nenumărate despărțiri și împăcări. Cu toate acestea, ei nu rezistă mult timp unul fără altul, și își continuă relația sinuoasă. Recent, cei doi au fost surprinși în timp ce luau masa împreună, semn că formează din nou un cuplu.
Ciprian Marica (28 de ani) şi Ilinca Vandici (27 de ani) și-au dat întâlnire la un restaurant din București, unde au luat prânzul și au stat de vorbă în liniște. Imaginile au fost publicate de ziarul Click!, care scrie că fotbalistul și prezentatoarea de televiziune ar fi din nou împreună.

Ei au petrecut două ore împreună, iar la final au ieșit separat, pentru a nu stârni suspiciuni, scrie ziarul citat. Cu părul gelat şi îmbrăcat după ultimele tendințe din modă, Marica a întors după el privirile câtorva femei.
O şoferiţă s-a uitat lung după el şi a îngânat ceva. Ilinca Vandici a plecat grăbită din local. Şi ea a întors privirile trecătorilor cu rochia mini şi ghetuţele la modă, scrie Click!.

Marica și Vandici au început relaţia în 2009, pe când vedeta TV prezenta emisiunea "Stele sub lupă", la Antena 2. Cu șase luni înainte, ea se despărțise de Alin Cocoş. Fotbalistul juca la echipa germană VfB Stuttgart şi era, ca și acum, o partidă foarte bună pentru multe femei din showbiz, printre cuceririle lui numărându-se și Gina Pistol. 
 
 

Relația dintre ei evolua firesc spre căsătorie, însă în septembrie 2011 ei s-au despărțit, din cauza unei presupuse aventuri a fotbalistului cu Bianca Drăgușanu.
După o scurtă relație cu manechinul Laura Teodoru, Marica și Ilica Vandici s-au împăcat, în toamna anului trecut. 

După ce au petrecut împreună Crăciunul, Ilina Vandici mărturisea în februarie, într-un interviu publicat de revista Viva!, că relația cu Marica este de domeniul trecutului. "Suntem doi oameni maturi care au păstrat relaţii cordiale şi s-a întâmplat să ne aflăm la un moment dat în acelaşi loc. De aici au pornit speculaţiile. Trecutul este o parte extrem de dragă în amintirea şi în sufletul meu, însă trăiesc mereu în prezent şi privesc cu încredere spre viitor! Trecutul rămâne trecut", a spus ea.
Vedeta a susținut că ea nu mai poate fi iubita lui Marica: "A doua şansă mi se pare o chestiune de culoare, iar pentru mine, dacă vorbim de iubire adevărată, lucrurile sunt albe sau negre, fără cale de mijloc." Între timp, presentatoarea TV și-a dat seama că iubirea are uneori nevoie și de o cale de mijloc. 

De atunci, Ciprian Marica și Ilinca Vandici au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, dar dragostea lor se dovedește de fiecare dată mai puternică decât orice ambiție.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod