Schimbari de look la Hollywood

Cum se schimba sezonul, vedetele hollywoodiene au grija sa-si schimbe look-ul, de la vestimentatie si pana la culoarea parului. Uneori, starurile isi doresc o schimbare si mai evidenta, situatie in care se lasa in grija stilistilor si a... foarfecei.

Cum se schimba sezonul, vedetele hollywoodiene au grija sa-si schimbe look-ul, de la vestimentatie si pana la culoarea parului. Uneori, starurile isi doresc o schimbare si mai evidenta, situatie in care se lasa in grija stilistilor si a... foarfecei.

De-a lungul vremii, Scarlett Johansson a avut un look cuminte, cu puternice influente clasice. Sarmul ei este potentat de alegerea unor coafuri bine definite, de tip old-Hollywood, de cele mai multe ori cu bucle in cascada, care-i pun in valoare chipul angelic. Scarlett se numara printre tinerele vedete care stiu sa iasa in fata fara vulgaritate si care promoveaza un tip de frumusete sanatoasa. Cu toate ca a suferit multiple schimbari de culoare, parul ei pare sanatos, viguros si dispus sa "se supuna" tuturor dorintelor stapanei lui. Tocmai ce renuntase la blond, alegand o nuanta inchisa, cu relfexe castanii-roscate, ca Scarlett a revenit la blondul usor aramiu, intaia ei iubire. Avand in vedere frecventa cu care isi schimba culoarea parului, nu stim daca foloseste un nuantator, care persista doar cateva zile, pentru ca apoi sa revina la coloritul initial ori daca, intr-adevar, isi schimba nuanta ori de cate ori isi schimba starea de spirit.

"Diferenta de nivel" e mult mai vizibila la Rihanna, care deja ne-a obisnuit cu schimbarile ei bruste de look. Stilul punk o prinde la fel de bine si, la tunsoarea initiala din vara, acum Rihanna a adaugat cateva suvite blonde.

Cu toate ca nu este la fel de celebra ca sora ei mai mare, cantareata Beyonce, la capitolul look Solange Knowles rivaliza indeaproape cu aceasta. Cu un par lung, matasos si negru ca abanosul, indreptat cu placa ori lasat liber, cu onduleurile sale naturale, Solange a socat pe toata lumea in iulie, cand a renuntat la podoaba capilara, aparand rasa in cap. Toata lumea s-a grabit sa comenteze gestul cum s-a priceput mai bine, cautand cauzele acestei schimbari radicale in relatia ei cu Beyonce, dar si in problemele pe care le are in viata personala, dupa divortul de fotbalistul Daniel Smith. Altii au cautat chiar similitudini cu criza prin care trecea Britney Spears in 2008, tot din pricina divortului, moment in care blonda s-a ras in cap si avea o stare emotionala necontrolata. Solange isi asigura fanii prin intermediul retelei de socializare Twitter ca nu o imita pe Britney si ca, pur si simplu, a vrut sa renunte la parul lung, alegand o tunsoare cat mai scurta, care se potriveste cu "urechile ei de Mickey Mouse" (lifestyle.msn.com) - adevarul e ca mai scurta nici nu se putea! Unde mai pui ca noua tunsoare i-a oferit un dublu avantaj: pe langa regenerarea firelor de par, Solange a trecut mai usor vara, fara transpiratii reci in zona cefei.

Fotomodelul Amber Rose, iubita rapperului Kanye West, a testat cu mai mult timp in urma moda tunsorii zero. Pentru ea insa, experimentul de acest fel nu este o noutate. Dupa pletele lungi si carliontate, si-a purtat parul drept, cu breton, apoi scurt si inegal, pentru ca apoi sa renunte de tot la par. Cat despre culori, nu credem ca a ramas vreuna neincercata. Ultima oara, Amber Rose a fost vazuta cu parul de jumatate de centimetru vopsit intr-o nuanta de turcoaz. Culmea e ca nu-i sta rau deloc!

30 Septembrie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nofakesorg pe 26 Oct 2009, 12:11
    Miroase a plastic

    Sau cel putin asa mi se pare mie...personal eu cred ca o vedeta se branduieste pe sine prin aspectul fizic mai conservator...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod