Schimbare de look la 54 de ani: Sean Penn s-a vopsit blond!

Actorul este influențat tot mai mult de iubita lui, Charlize Theron (39 de ani). Cei doi sunt împreună de un an.

Mulți au crezut că nu va dura: relația dintre Sena Penn și Charlize Theron părea ceva de moment, fără perspective. Dar iată că a trecut un an și, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, sunt tot împreună.

Deşi legătura lor romantică e neașteptată, cei doi sunt buni prieteni de peste 18 ani. "Charlize l-a văzut pe Sean cum s-a maturizat. El are un spirit înţelept şi a devenit mult mai răbdător. Charlize şi Sean privesc împreună spre viitor cu multă speranţă", a declarat o sursă citată de tabloidul Us Weekly.



Sean e compatibil cu Charlize, mai ales că se înțelege de minune cu băiețelul adoptat al actriței. Mai mult, pare chiar că el întinerește, iar un mare merit pentru asta îi revine actriței sud-africane, a cărei influență devine tot mai evidentă.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească și vor adopta un copil după nuntă.  "Charlize şi-a dorit întotdeauna încă un copil. Ea îl are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, în vârstă de doi ani", a spus sursa citată de Us Weekly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod