Scarlett Johansson și-a luat casă cu 4 milioane de dolari: Stil clasic și bun gust

Casa pe care Scarlett Johansson a cumpărat-o în secret are o panoramă superbă


Despre actrița americană și iubitul ei, actor de comedie, s-a scris pentru prima oară că au o relație în mai 2017, când au fost văzuți sărutându-se pasional la o petrecere organizată de emisiunea de televiziune "Saturday Night Live". După câteva luni, ei au confirmat că sunt împreună.

Scarlett Johansson a fost căsătorită anterior cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care are o fiică, Rose, în vârstă de trei ani.

Ea a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011.

Actrița ocupă primul loc în clasamentul pe 2018 al actriţelor cel mai bine plătite de la Hollywood, publicat în august de revista Forbes. Scarlett Johansson a câştigat între iunie 2017 şi iunie 2018 în total 40,5 milioane de dolari, de patru ori mai mult decât în perioada anterioară. Ea o înlocuieşte astfel în fruntea listei pe laureata premiului Oscar, Emma Stone.
Pe locul secund se clasează Angelina Jolie, deşi cu un câştig substanţial mai mic, de 28 de milioane de dolari, după ce a jucat în partea a doua a basmului "Maleficient".

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.
După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, notează Mediafax.

Vedeta a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod