Scandal total! Doina Gradea şi Andreea Berecleanu se atacă fără milă

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu scrie că actuala ştiristă a Antenei 1 şi fostul ei soţ Andrei Zaharescu au fost concediaţi de Pro Tv pentru că în jurnalul de dimineaţă promovau firme în interes personal

Într-o postare în care vorbeşte de lansarea celui mai mare post de televiziune, Doina Gradea aminteşte şi faptul că două mari vedete ale ProTV, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, soţ şi soţie la acea vreme, au fost date afară pentru suspiciuni de corupţie.

În jurnalul de dimineaţă promovau bunuri, servicii şi firme în interes personal, adică unele companii le plăteau lor direct privilegiul de a fi promovate în cadrul emisiunii de dimineaţă a postului respectiv.

Andreea Berecleanu s-a despărţit de Andrei Zaharescu în 2013, după un deceniu şi jumătate de căsnicie. Andreea Berecleanu lucrează ca prezentatoare de ştiri pentru postul TV Antena 1.

30 Septembrie 2015
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liviu pe 30 Sep 2015, 20:10
    Andreea Berecleanu

    Un articol de tot rasul ,ca de obicei ,in presa noastra ,care cauta in permanenta scandalul cu or ce pret.Pai spuneti ca e scandal intre doua persoane ,dar ne relatati doar " parerile "Doinei Gradea si comentariile voastre . Unde este si opinia sau opiniile Andreei vis- a -vis de acest subiect ,pardon,scandal, cum il denumiti voi.... Deocamdata se pare, din ce ati scris, ca aceasta D.C. se cearta singura,iar voi ii da-ti apa la moara.... sau de fapt ati tinut ,neaparat sa o atacati-ca tot va plac termeni de genul asta-pe Andreea Berecleanu .

    1
    0

  • Cibis pe 30 Sep 2015, 17:58
    Pt. Habar.n(Ann)aM si alti ca ea

    Draga Anna, tu crezi ca ex-sotii Bereclenu sunt acum dupa ce s-au despartit unde sunt pt. ca au fost oameni corecti? Sunt tot niste jigodii, corupti si spagari care o duc bine indiferent de situatie. Pai ce? cand a plecat sotul cu alta crezi ca s-a maritat cu vreun strungar? Tot ca o hiena s-a uitat dupa un bosorog cu bani care este invelit in ,,piele intinsa,, pe masa de operatie! Te rog nu te mai uita la telenovele si coboara incet la realitate!

    1
    1

  • KIKI pe 30 Sep 2015, 16:40
    Bine i-a facut!

    Cum isi permitea sa ia banii direct? Din cauza asta nu a mai avut Sarbu bani sa plateasca taxele la stat, tot din cauza asta a cerut stergerea datoriilor catre stat, si, exact din aceeasi cauza, a fost nevoit sa spele banii de la Mediafax. Sa fie bine, ca sa nu fie rau D-na mana Dreapta a lui D-lui mana Stramba.

    3
    0

  • Ana pe 30 Sep 2015, 14:10
    Andreea Berecleanu

    Nu mi-a placut niciodata aceasta pereche Berecleanu-Zaharescu. Nu stiam de ce. Acum stiu putin.

    4
    3

  • mary pe 30 Sep 2015, 11:27
    adevarul

    Are dreptate D.G. In acea perioada colaboram cu PROtv si am aflat din interior cum a plecat Zaharescu. Lua bani in plic (500 $ zilnic) de la medicul invitat la stirile matinale, lucru descoperit de Irina Reisler, cand i-a tinut locul cat timp el a fost el in concediu. Sarbu a aflat si i-a dat papucii. Consoarta lui stia si ea de tot acest lucru si a plecat si ea. Urata treaba!

    8
    3

  • ioana popescu pe 30 Sep 2015, 10:36
    vedeta??!!

    Chiar nu mai stiti ce inseamna vedeta? Cineva care citeste de pe promter si care da o replica jalnica este vedeta? Sa mearga mai bine la spa, acolo cred ca s-ar descurca mai bine si ar merge si limbajul folosit.

    12
    4

  • Miha pe 30 Sep 2015, 10:06
    Pentru AnnaM

    Ce stupida observatie... Daca e o fiinta ”frumoasa, sensibila, soi delicat???II”, nu poate fi corupta? Ce asociere: frumoasa, soi delicat, cu femeie foarte puternica! Asa da: soi delicat ... de puternic... la coruptie, poate ....

    10
    4

  • AnnaM pe 30 Sep 2015, 06:40
    :)

    Andreea Berecleanu este o femeie foarte puternica si cu siguranta nu o va dobori nimic! Este o fiinta frumoasa, sensibila soi delicata!

    10
    17

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod