Scandal după moartea lui Karl Lagerfeld. Designerul, atacat de Jameela Jamil: „Un om fără milă, un misogin“

Jameela Jamil l-a atacat pe Karl Lagerfeld când acesta nu se mai poate apăra


Disputa dintre cele două vedete a continuat după ce Jameela a scris: "Încă o dată, nu putem șterge decenii de retorică abuzivă la adresa minorităților cu <<ființă umană>> sau <<a făcut greșeli>>, să faci o glumă și să-ți ceri scuze pe urmă e una, dar să o faci iar și iar, în ciuda nemulțumirii tuturor, înseamnă că ești un om rău. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc de rău pe cineva pe care tu îl iubești."

Evident enervată de insistența acesteia, Cara a replicat: "Sunt de acord cu tine, dar te rog, nu-l numi un om rău, asta nu-i corect, pur și simplu.

Ar trebui să vorbim despre oamenii care sunt în viață, la putere, și conduc lumea făcând oamenii să sufere, distrugând mult mai multe vieți decât acest om care a plecat dintre noi ieri."

Cu toate încercările Carei de a stinge "focul", "incendiul" s-a extins. Într-unul dintre cele mai șocante comentarii, Jameela a atacat-o frontal, relatează Daily Mail: "Dar Cara, cuvintele lui crude nu-ți erau adresate ție fiindcă tu ești slabă, albă și incredibil de privilegiată.
Așa că tu n-ai simțit durerea atitudinii lui negative. Nu există niciodată un moment bun pentru a vorbi despre acest adevăr. Atâta glorie pentru cineva care a dat-o în bară de multe ori. Îmi pare rău."


Mulți dintre cei care au citit ce a scris Jameela nu au fost de acord cu ea. "Îmi pare rău, dar asta e lipsă de respect. Era iubit de mulți oameni și au tot dreptul să îl plângă și să posteze condoleanțe...", a scris cineva.

Alții sunt de acord, însă, cu opinia ei.
"N-am fost suficient de curajos să fiu primul care o spune, dar ai apărut tu aici", a lăudat-o un utilizator al rețelei de socializare.

Directorul artistic al casei de modă Chanel Karl Lagerfeld a murit, marţi, la vârsta de 85 de ani. El suferea de cancer pancreatic. Supranumit "Kaiserul" modei, Lagerfeld s-a stins din viață la spitalul american din Neuilly-sur-Seine, după ce a fost internat de urgenţă cu o zi înainte de moartea sa.

Potrivit dorințelor sale, în memoria lui Karl Lagerfeld nu va fi organizată nicio ceremonie.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod