Scandal după moartea lui Karl Lagerfeld. Designerul, atacat de Jameela Jamil: „Un om fără milă, un misogin“

Actrița și modelul Jameela Jamil a provocat stupoare atacându-l pe Karl Lagerfeld la doar câteva ore de la moartea sa. Cara Delevingne a sărit în apărarea designerului și a acuzat-o de lipsă de respect.

Personalități din lumea modei și din showbiz au deplâns moartea lui Karl Lagerfeld. Cineva s-a apucat, însă, să fluiere tare, stricând atmosfera pioasă care se așternuse în memoria sa.

La doar câteva ore după moartea directorului artistic al casei Chanel, Jameela Jamil a stârnit un scandal imens. Ea le-a cerut celor care îl jelesc pe Lagerfeld să înceteze, spunând că era un om teribil, care nu ar trebui ridicat în slăvi pentru că niciodată nu s-a schimbat și nu și-a cerut scuze. "Mă bucur că a spus-o cineva.

Chair dacă e atât de curând. Un om fără milă, care ura persoanele grase, nu ar trebui să fie prezentat peste tot pe internet ca un sfânt care a plecat prea repede. Talentat cu siguranță, dar nu cea mai bună persoană", a scris ea pe Twitter, într-o postare neașteptată. "Nu poți să ștergi tot ce a făcut un om care e mort. Poți doar să spui că ei nu ar trebui să fie preaslăviți dacă nu s-au schimbat niciodată sau nu și-au cerut scuze", a punctat ea.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a adăugat că ar fi preferat să scrie un eseu în loc să încerce să-și exprime gândurile într-o singură postare pe Twitter.


Cara Delevingne, muza casei Chanel, a reacționat imediat: "Serios, ai puțin respect. Era născut în 1933! Nu spun că sunt de acord cu unele dintre lucrurile pe care le-a spus. Sunt foarte emoționată și îi regret moartea și simt că trebuie să iau poziție pentru el acum când nu mai e aici ca să se apere... Oricine are părerile sale și cred că trebuie să o spun pe a mea. Tot ce vreau e ca noi să ținem unii la alții, orice ar fi. Te rog doar să înțelegi că este un moment extraordinar de sensibil și trebuie să folosim iubirea în locul urii."
"Toate aceste lucruri ar trebui să fie spuse când cineva trăiește, nu a doua zi după moartea sa", a adăugat Delevingne.

Jameela nu s-a potolit, însă.
"Cred că i-a durut pe mulți oameni grași, oameni cu care a fost rasist și oameni care au fost afectați de misoginismul lui toxic să vadă că este onorat ca un sfânt. Noi eram privilegiate, așa că era drăguț cu noi. Dar a rănit mulți oameni", și-a nuanțat ea declarația.

Cara i-a răspuns într-un mod înțelept: "Mă întristează profund că cineva a avut de suferit, asta nu pot trece cu vederea. Nu poți să treci prin viață fără să rănești oameni. N-a fost un sfânt, e o ființă umană ca noi toți care a făcut greșeli și cu toții ar trebui să avem șansa de a fi iertați pentru greșelile noastre."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod