Scandal: De ce a şters Cătălin Măruţă pe jos cu Bianca Drăguşanu?

Cătălin Măruţă a avut-o invitată luni, în platoul emisiunii „la Măruţă“, difuzată de Pro TV, pe Bianca Drăguşanu, principalul subiect abordat fiind divorţul divei de Victor Slav.

Deoarece Bianca Drăguşanu a încercat pe cât posibil să nu vorbească despre viaţa ei privată, Cătălin Măruţă s-a enervat şi a pornit un atac fără precedent la adresa acesteia. Măruţă a acuzat-o pe Bianca Drăguşanu că i-a făcut rău lui Victor şi că pratic şi-a bătut joc de soţul ei atunci când a ales să plece la Paris cu Adrian Cristea.

„Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era copilul lui Cristea sau al lui Victor?“, a întrebat Cătălin. „Acum deja mă jigneşti“, a fost răspunsul primit.

„Bianca, ai dat un interviu în care spuneai că ai avut doar trei iubiri... noi am numărat cel puţin 10“, i-a spus Cătălin roşcatei. Aceasta s-a apărat şi i-a spus prezentatorului că nu se amestecă iubirea cu relţiile. „Tu ai avut doar două femei în viaţa ta?! Aia care te-a dezvirginat şi soţia ta?!“, a venit contraatacul Biancăi, ceea ce l-a scos din sărite pe Măruţă care nu i-a mai iertat nicio văicăreală, notează Libertatea.

„Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta... De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris“, a izbucnit Cătălin Măruţă. Acesta a mai taxat-o pe roşcată atunci când aceasta a susţinut că îi va face copii lui Victor Slav, fie că divorţează, fie că rămân căsătoriţi: „Dar vezi că e Cristea în ţară. Şi a venit şi Mutu la Ploieşti“, a spus Măruţă, dezvăluind astfel părerea nu tocmai onorantă pe care o are faţă de Bianca Drăguşanu.



Pornirile lui Măruţă pot avea la bază faptul că moderatorul de la Pro TV este acuzat că a regizat nunta şi divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. La un moment dat, în timp ce vorbeau în platou, Măruţă chiar a avut o ieşire ironică la adresa Biancăi, în care încerca să se apere şi să spună că el nu a regizat nimic.

„Există două variante: prima, că ai făcut întreruperea de sarcină pentru că nu te înţelegeai bine cu Victor, iar a doua, că, de fapt, copilul era al lui Critea. Eu spun că totul e o făcătură de-a ta“, a spus Măruţă. Atunci, Bianca a răbufnit: „Nu, de tine, că tu eşti cel care ne-a făcut...“, moment în care Cătălin Măruţă a început să vorbească peste Bianca. „Nu, eu cu nunta şi divorţul. O făcătură de-a mea au fost nunta sau divorţul. Dar întreruperea de sarcină este o făcătură de-a ta“, a fost răspunsul ironic al lui Măruţă.

Un alt motiv pentru care Măruţă a început să o atace pe Bianca ar fi acela că Pro TV-ul a plătit-o pe divă pentru a face anumite declaraţii, însă aceasta nu a răspuns la întrebări aşa cum sperau cei din trustul Media Pro. De asemenea, este bine ştiut faptul că Bianca cere anumite sume de bani pentru a apărea la emisiuni live.

12 Februarie 2014
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • citizen pe 13 Feb 2014, 21:40
    pentru maruta

    foarte bine ai facut. isi merita soarta. se pricepe doar la intrigi. si-a batut joc de victor. el a fost un domn in emisiunea ta de azi, ca de altfel in tot ce face, o sa-i fie mai bine daca o sa gandeasca cu capul nu cu inima. bianca nu-l merita.

    0
    1

  • RELI pe 13 Feb 2014, 15:37
    insuportabilul Maruta..

    maruta,prea te bagi in sufletul oamenilor.te certi cu cei pe care nu-i suferi ca la usa cortului ,numai ca sa ai audienta.ce ai cu Bianca?Cine se aseamana se aduna.daca te crezi mai inteligent ce cauta ea acolo in platou? cu asa placere v.b. despre relatiile ei...ce te intereseaza cu cati si-a traso,e treaba ei.NAI PIC DE RUSINE FATA DE Fam. TA DE PARINTII TAI??Controleaza-ti vocabularul...care nu numai ca e spurcat dar e si cam slabut,chiar nu se vede ca ai o facultate..emisiunea ta e circ sau judecata?la emis.ta nu ma uit de mult,dar am citit aici la comentarii.

    1
    0

  • Miuta pe 13 Feb 2014, 15:12
    Maruta, interviu cu Bianca.....

    pentru "citizen cc "... "Oare cine se uita la ei ?" ce intrebare, TU !!!

    2
    0

  • Stef pe 12 Feb 2014, 18:10
    Am citit numai titlul

    Maruta si Dragusanu-doua gunoaie,doua nonvalori, carora ar trebui sa li se interzica sa mai apara la TV. -nu fac decat deservicii poporului asta indobitocit de astfel de personaje.

    8
    0

  • Adrian pe 12 Feb 2014, 14:32
    Măruță

    „Din considerente strict jurnalistice,...”, un ”jurnalist” cu apucături de babă de țara! Cum poți, tu Măruță, ca un macho ce te dai, să pui asemenea întrebări unei femei, fie ea și Bianca Drăgușanu?! Ce caracter de împuțit, de rebut al jurnalismului românesc! N-ai luat nimic bun nici din familie și nici de prin școlile prin care ți-ai ros coatele. Nu ți-i rușine, măcar, de nevastă-ta?! Sau poate și ea este o altfel de Bianca? Nu cred că de dragul ratingului îți impune cineva o astfel de atitudine față de invitați, indiferenți de instruirea lor. M-aș spânzura dacă cineva mi-ar impune să-mi întrețin familia din ceea ce faci tu și alții, gen: Capatos, Brancu, Simona Gherghe etc! Inevitabil, ai grăunțe în loc de ouțe, mă îndoiesc că ai fi bărbat!

    14
    0

  • dana pe 12 Feb 2014, 13:33
    bianca

    Da,cam urit te-ai purtat cu Bianca doar ca sa-ti creasca audienta,,sper,.Ca nu cred ca ar sta Andra cu tine daca ai fi asa in viata de zi cu zi,Cataline! Nu a fost frumos,chiar daca cereau producarorii!

    9
    1

  • citizen cc pe 12 Feb 2014, 12:20
    Facatura ...

    Totul este o facatura de televiziune care in lipsa de subiecte au gasit doi debili morti dupa bani si sa apara pe sticla iar impreuna cu acestia au facut o telenovela de prost gust .Cine sunt Bianca si Victor? Doi tineri lipsiti de orice talent care pierd viata prin cluburi si pe la tv , ei nu sunt modele pentru nimeni. Chiar si raspunsurile lor la intrebari sunt debile si lipsite de continut.Oare cine se uita la ei ?

    14
    2

  • Maria pe 12 Feb 2014, 10:49
    interviu cu Bianca

    Nici eu nu o suport pe Bianca , dar domnule MARUTA cine esti tu ca sa faci o astfel de demonstratie. Ai grije de fam. ta si bucurate de ea, viata bate viata. Deci nu fi rau... nu ai nici un drept.

    17
    2

  • Iulia pe 12 Feb 2014, 10:27
    Maruta.

    Te porti ca un judecator fata de Bianca.si nu esti in masura sa te porti asa, nici fata de ea si nici fata de altcineva. esti un simplu prezentator si comportamentul tau ar trebui sa se limiteze strict la acest lucru, nu sa dai de pamant cu cine iti iese in cale.

    16
    1

  • Abisal Abisal pe 12 Feb 2014, 09:11
    Maruta

    Maruta esti penbil! Buna intrebare...copilul a fost al lui Victor,al lui Cristea sau.....al lui Maruta (ai vrea tu)....avand in vedere ca esti varsator.....niste dezastre la capitolul erotism .

    9
    0

  • Gabriela pe 12 Feb 2014, 08:39
    Maruta

    Draga Maruta , nu ma aflu in tara si de aceea incerc sa urmaresc cat mai multe emisiuni romanesti.La inceput mi-a placut emisiunea ta Happy Hour,dar imi pare raus sa spun nu mai esti ceea ce ai fost , emisiunile tale nu mai au nici un pic de etica si de respect , fata de om insusi , fata de semenul tau .Ai inceput sa cauti ratinguri si sa ai doar emisiuni de scandal.Sa inviti niste persoane fara nici o importanta , asa numisti jurnalisti care-si dau cu parerea vizavi de anumite persoane , ce * interesant * a devenit . Sfatul meu cauta adevaratele valori pe care le are tara noastra si promoveaza-le pe acelea , nu te balaci in mocirla caci vei deveni una cu ea.Si lasa oamenii in pace sa traiasca asa cum vor ei, cu greseli sau fara , fiecare e liber sa traiasca si sa sufere cum isi alege, nu te mai baga si infige cutitul in rana caci nimeni nu e indreptatit sa faca asa ceva nimanui.

    19
    1

  • Theo pe 11 Feb 2014, 23:45
    Minciuni peste minciuni... :/

    Totul este o iluzie creata sa ne trezeasca interesul si sa discutam degeaba vietile altora. Ne indepartam de la adevaratele lucruri care sa ne intereseze si care eventual sa ne poata ajuta. Se vede clar ca multe sunt regizate si alcatuite, in asa fel incat ceea ce se petrece cu adevarat in tara noastra, sa treaca neobservate.

    29
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod