Sărutul dulce al dragostei: Nicole Kidman și Keith Urban, împreună în fața zvonurilor

Nicole Kidman și Keith Urban au demonstrat că sunt fericiți împreună


Zvonurile despre despărțirea lor au apărut luna trecută, după ce Nicole Kidman a mers singură la Festivalul de la Cannes. Ea și-a anulat apoi apariția la emisiunea de la BBC a lui Graham Norton. "E clar că nu dorea să fie întrebată despre căsnicia ei", a spus o sursă citată de tabloidul britanic Daily Star. "Se pare că ea și Keith au probleme mari. Keith nu pare dispus să-și ia o zi liberă pentru a fi cu ea la Cannes, tocmai când ea avea nevoie mai mare de sprijinul lui", a mai spus persoana respectivă.

4copii are Nicole Kidman, doi cu actualul soț și doi, adoptați, cu Tom Cruise
Lucrurile n-au mers deloc bine pe Coasta de Azur pentru actrița distinsă cu premiul Oscar, filmul despre viaţa prinţesei Grace Kelly, în care ea a deținut rolul principal, primind numeroase critici negative.

Duminica trecută, Keith Urban a declarat că i-a fost foarte greu pentru că nu a fost alături de soția sa. "Oamenii care ne cunosc sunt cei mai agasați de aceste zvonuri", a spus el pentru Rolling Stone Country. Întrebat dacă are ceva de spus pentru a-și apăra căsnicia, Keith a răspuns: "E de prisos să mai adaug ceva, viața noastră va fi felul nostru de a ne apăra."

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are două fetiţe, Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010 de o mamă surogat.

Actriţa a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Nicole Kidman şi Tom Cruise au adoptat doi copii: Connor (19 ani) şi Isabella (21 de ani).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod