Sarcină cu peripeții: Gisele Bundchen, cu burta la soare și cu dureri de cap

Gisele Bundchen se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Modelul brazilian s-a bucurat sâmbătă de soare pe plaja din Miami, dar se pare că n-a fost o idee prea bună: seara i-a venit rău la restaurant și a părăsit localul abia ținându-se pe picioare.

 

Supermodelul în vârstă de 32 de ani și soțul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, așteaptă un al doilea copil. Ei mai au un băieţel, Benjamin, născut în decembrie 2009.

Aflată în ultimele săptămâni de sarcină, Gisele Bundchen a vrut să profite de soarele blând de dimineață și a mers sâmbătă pe plaja din Miami, unde s-a relaxat în voie câteva ore.

 

Însoțită de o femeie, ea a stat întinsă în șezlong, doar în costum de baie și cu o pălărie ușoară pe cap, iar după câteva ore și-a pus o rochie neagră, scurtă și mulată, care îi lăsa la vedere burta, și a părăsit plaja.

Sâmbătă seara, ea mers să mânânce la restaurantul Prime One Twelve și părea în regulă la sosire, relatează ziarul britanic Daily Mail. Îmbrăcată lejer, cu un pulover bej și o pereche de pantaloni mulați, rupți în genunchi, ea a optat avea în picioare o pereche de sandale lejere.



La plecare, însă, Gisele arăta foarte obosită și încerca să-și ascundă chipul cu palmele, în timp ce blitzurile fotoreporterilor roiau în jurul ei. Fotomodelul abia se mai ținea pe picioare și a fost susținută de prietenii ei.

Ea a fost ajutată să urce în mașină de un bărbat din anturajul său. Sarcina avansată și oboseala acumulată acumulată în acea zi au trimis-o mai repede în pat pe vedeta braziliană.



Actualmente cel mai bine plătit model din lume, Gisele Bundchen nu s-a bucurat de la început de succes. Cunoscutul fotograf Mario Testino a dezvăluit recent că la început nimeni din industria modei nu o băga în seamă pe Gisele. "Nimeni n-o plăcea, nimeni nu o dorea", a declarat fotograful în vârstă de 57 de ani.

"A trebuit să mă lupt pentru pictorialele cu ea, pentru că nimeni nu vedea ceva special la ea. Ziceau mereu <<ba e așa, ba nu-i așa>>, nu le plăceau nasul, sânii, talia", a povestit Testino pentru cotidianul britanic The Observer. "Dar cred că am crezut în ea ca într-o obsesie și am devenit obsedat de ea", a mai spus fotograful. 

Testino a insistat să o promoveze prin fotografiile lui, iar eforturile sale au fost răsplătite. Luna trecută, Gisele a strălucit la expoziția lui de fotografie, organizată în Boston.

Gisele Bundchen a fost desemnată cel mai bine plătit model din lume, potrivit revistei Forbes, brazilianca obţinând venituri de 45 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012. Veniturile obţinute de Gisele Bundchen provin din contractele de modă şi din alte colaborări comerciale.

Modelul brazilian - care s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Tom Brady în 2009 - le-a depăşit cu peste 35 de milioane de dolari pe principalele ei rivale la acest titlu, Kate Moss şi Natalia Vodianova.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod