Şarapova rupe tăcerea după scandalul de dopaj: „M-am simţit atât de mică!“

Ce a fost mai greu a trecut: Maria Şarapova a vorbit deschis despre perioada dificilă în care a fost suspendată


"După ceea ce s-a întâmplat anul trecut, este îmbucurător să ai 30 de ani şi să păstrezi încă pasiunea pentru ceea ce faci. Sigur că am învăţat asta într-un mod dur, dar acum sunt mai conştientă de ceea ce este important pentru mine, de ceea ce vreau să fac în viaţă"
, a continuat ea.

Şarapova a vorbit şi despre rivala ei, Serena Williams. "Prima oară când am jucat împotriva Serenei a fost cu câteva luni înainte să o bat la Wimbledon.

Am fost strivită de competitivitatea, de fizicul şi abilitatea ei. M-a făcut să mă simt ca o fetiţă şi au fost multe dăţi când s-a întâmplat asta", a mărturisit ea.

"Oamenii vorbesc mult despre relaţia dintre noi, socotesc care stă mai bine în marketing şi cine face mai mulţi bani. Chiar şi când ne-am duelat pe teren şi afara lui, cred că amândouă am arătat un respect imens faţă de cealaltă. Aş fi vrut să fim mai legate decât despărţite de lupta pentru locul în topuri, eu aşa văd lucrurile"
, a mai spus Şarapova în interviul publicat de The Edit.

Maria Şarapova are în palmares 5 titluri de Grand Slam, unul dintre ele cucerit la US Open, în urmă cu 11 ani.
Evoluţia de la ediţia din acest a turneului american o va ajuta să treacă de pe locul 146 în ierarhia WTA la o poziţie apropiată de locul 100.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ovialex23 pe 5 Sep 2017, 14:18
    Pt GEORGIAN

    Amice, ori esti prost informat ori nu sti ca 1+1=2. Medicamentul meldonium a fost folosit de intreaga lume sportiva ani de zilea pina in data de 31 decembrie 2015. La 01 ianuarie 2016 a fost declarat "drog" de catre WADA si ATP. Brusc, toti care l-au folosit au devenit "drogati". Asta e adevarul. E ca si cum tu, afli ca de ieri, ceaiul de musetel este declarat drog si tu esti un drogat si catalogat ca atare de catre toti cimpanzeii care nu cunosc realitatea.

    0
    0

  • GEORGIAN pe 3 Sep 2017, 17:53
    DESIGUR

    ca ai fost si esti mica in caracter pentru ca ai castigat bani pe fals , ai obtinut forta plus din medicamente interzise cand adversarele tale erau terminate !

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod