Sarah Jessica Parker, la 48 de ani. Prea bătrână pentru "Totul despre sex"?

Timpul trece repede și interpreta sofisticatei Carrie Bradshaw din serialul "Sex and the City" se apropie de 50 de ani. Iar asta ar fi o problemă pentru o a treia parte a celebrului film. Dacă acum câțiva ani "Totul despre sex" era de neconceput fără Sarah Jessica Parker, acum ea e socotită prea bătrână pentru un rol credibil în filmul care i-a adus celebritatea internațională.

Vedeta a împlinit 48 de ani și și-a serbat ziua de naștere, alături de soțul și fiul ei, vizitând luni Muzeul de Artă Modernă din New York, pentru a vedea o expoziție inedită: proiectul artistic în cadrul căruia actrița Tilda Swinton a dormit în muzeu, fiind urmărită de vizitatori ca un exponat viu.

Cei trei s-au îmbrăcat cu haine groase și au înfruntat vremea rece. Bine protejată de căciula din lână, cu moț, și de cabana bej până la genunchi, cu glugă îmblănită, Jessica Parker a optat pentru o pereche de jeanși cu tăietură la genunchiul drept, iar în picioare avea cizmulițe gri cu manșetă de blăniță și toc jos.

Vedeta nu a renunțat la obișnuiții ochelari de soare și la publicația The New Yorker, pe care o ținea în mâini, în timp ce mergea alături de soțul ei, actorul Matthew Broderick, care tocmai a împlinit 51 de ani, și de fiul lor, în vârstă de 10 ani, echipați și ei pentru o zi friguroasă.



Parker și familia sa au mers s-o vadă pe actrița scoțiană Tilda Swinton, câștigătoare a premiului Oscar, care a dormit într-o cutie de sticlă, timp de șapte ore pe zi, în cadrul proiectului The Maybe.



Potrivit revistei People, Jessica Parker a vorbit și s-a amuzat cu Broderick și încă două prietene, în timp ce Tilda dormea în apropiere. Excentrica expoziție a debutat în 1995 la Londra.



Ca și Swinton, Sarah Jessica Parker este mamă de gemeni. Ea are două fetițe de trei ani, Marion și Tabitha, care probabil au rămas acasă cu bona, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

De patru ori câștigătoare a premiului Globul de Aur, Jessica Parker va putea fi văzută în comedia romantică "Married and Cheating", alături de Eva Longoria. Actrița încearcă să-și relanseze cariera, intrată într-un con de umbră după succesul obșținut cu rolul din serialul "Totul despre sex".

Într-un interviu recent, scriitoarea Candace Bushnell a declarat că Jessica Parker este prea bătrână pentru a juca în partea a treia a filmului care a făcut-o celebră. Autoarea în vârstă de 54 de ani, a cărei carte "Sex and the City" a stat la baza seriei cu același nume difuzată de canalul HBO, crede că regizorul Michael Patrick King a supralicitat rolul lui Carrie Bradshaw.

"Sarah Jessica Parker are 47 de ani. Cred că după al doilea film, Carrie Bradshaw nu mai poate fi atât de candidă. Să fim realiști, o femeie de vârstă mijlocie care a fost căsătorită și nu are copii ar fi mult mai preocupată de cariera ei decât de Mister Big și eterna întrebare <<Mă iubește? Nu mă iubește?>>. Cred că au făcut tot ce se putea cu acest personaj", a spus Candace Bushnell.



Scriitoarea a negat ideea unei a treia părți a filmului, despre care Jessica Parker spunea în 2011 că ar fi în proiect, și a afirmat că ea ar fi schimbat tot scenariul pentru al doilea film al seriei, în care Samantha, Charlotte, Miranda și Carrie pleacă la Abu Dhabi, în vacanță. "Dacă ar fi fost după mine, în al doilea film Carrie Bradshaw ar fi decis să candideze pentru funcția de primar, iar Samantha ar fi sprijinit-o", a mărturisit autoarea. "Ar fi ajuns în niște situații care se întâmplă atunci când o femeie are o relație și e ambițioasă. Cum ar afecta asta relația ei cu Mr. Big? Pentru mine, asta ar fi fost interesant", a explicat Candace Bushnell.

"În viața reală, nu e credibil ca acest personaj să scrie articolul ăla timp de 15 ani. N-are niciun sens! Pentru mine. Dar publicul iubește acest personaj și cred că ei simt că filmul a fost făcut pentru fani și au vrut să le dea ceea ce-și doresc. Sau ceea ce au crezut că își doresc fanii", a adăugat scriitoarea.

Candace Bushnell a continuat tonul critic la adresa filmului, spunând că, în opinia ei, Carrie nu s-ar fi despărțit niciodată de Mr. Big în viața reală. "În viața adevărată, nu cred că femeile se despart de un astfel de tip, iar dacă o fac, de obicei divorțează după un an", a explicat Candace Bushnell.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Melu pe 28 Mar 2013, 10:43
    e oribila

    E oribila! Arata groaznic!

    2
    3

  • HIJACK pe 27 Mar 2013, 16:05
    PREA

    pai sa faca un serial gen: 'mamaica stie totul despre sex' E trecuta,sa mai lase si alte prospaturi sa iasa la inaintare Nu suntem gerontofili..:)

    2
    5

  • simika pe 27 Mar 2013, 10:44
    care e problema?

    Nu exista sex si iubire dupa varsta de 50 de ani, sau care e problema? Eu una abia astept sa ajung la varsta ei, ca sa fie baiatul meu mare, sa ma pot distra din nou cu sotul meu ca la 25 de ani! Femeia asta o ador, are un corp exceptional, un talent exceptional si cred ca poate filma acest film si dupa 65 de ani. Chiar nu vad care e problema....

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod