Sânge şi lacrimi la „Dansez pentru tine“. 5 vedete în suferinţă

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“ va începe vineri, 26 octombrie, iar vedetele vor ajuta opt oameni ghinionişti să-şi schimbe destinul datorită dansului.

Unii au fost urmăriţi de ghinion încă de când au venit pe lume, alţii i-au simţit tăişul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercaţi de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenţii din acest sezon al show-ului de la Pro TV s-au agăţat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul.

Concurenţii se antrenează din greu pentru a-şi îndeplini visul, iar vedetele lucrează încontinuu pentru a-şi susţine partenerii şi pentru a face faţă show-ului. Însă, nu toate lucrurile ies întotdeauna perfect.

Bianca Drăguşanu, care dansează alături de Vasile Soldea pentru mama lui, va avea parte de un început greu în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“, deoarece este plină de vânăti şi are febră musculară. Mai mult de atât, roşcata merge la repetiţii bandajată şi face masaj în fiecare zi.

Cel mai grav accident l-a suferit Monica Davidescu, ea făcând întindere de ligament la şold. Vedeta a spus că a fost o accidentare atât de rea, încât nu putea nici să meargă. Monica a apelat la sfaturile medicului şi la leacurile băbeşti, pentru a se recupera cât mai bine şi mai repede. Monica Davidescu intră în ringul viselor alături de George Boghian, care îşi doreşte un acoperiş deasupra capului.

Probabil singura vedetă care nu este deloc cu gândul la ediţia cu număr ghinionist a show-ului „Dansez pentru tine“ este Nicoleta Luciu. Pe lângă vânătăile obţinute în urma dansului, vedeta are şi problemele personale, legate de mariajul ei. De curând, paparazzi l-au surprins pe soţul ei, Zsolt Csergo, în timp ce se afla pe yachtul personal alături de amanta sa, Kinga Sebestyen. Nicoleta Luciu a intrat în luptă alături de Attila Hainer, un tânăr care îşi doreşte să le construiască o casă părinţilor lui.

Nici Oana Ioniţă, fosta bebeluşă de la „Cârcotaşi” şi proprietară a unei şcoli de dans, nu a fost ocolită de accidentări. Ea a spus că are deja mai multe vânătăi, dar şi o durere groaznică la coloană, din cauza unei căzături în cap. Mai mult, vedeta se plânge că după naştere a rămas cu o problemă în zona abdomenului şi trebuie să poarte brâu special. Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, care vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă.

Pavel Stratan nu a fost nici el ocolit de accidentări şi a trebuit să suporte durerile de la genunchi. La repetiţii, partenera lui trebuia să se desprindă de gâtul lui, dar au făcut o mişcare greşită şi genunchiul stâng al cântăreţului a cedat. Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, care vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji.

Celelalte vedete care participă la „Dansez pentru tine“ sunt Daniel Max Dragomir, fost concurent la „Vocea României“, Şerban Copoţ, „Hienă“ de la Animal X, şi Marian Drăgulescu.

Marian dansează cu Adriana Lupu pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun, Daniel urcă în ring alături de Diana Pop, care doreşte să devină coregrafă, iar Hienă participă alături de Valentina Hainăroşie, care doreşte să alunge definitiv ghinionul din viaţa ei şi să-şi ajute familia.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

25 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod