Sandra Bullock vinde o casă ca-n filme: Cât cere vedeta pentru o vilă splendidă, cu vedere la ocean

Albul predomină în livingul spațios, cu tavan înalt, decorat într-o tematică nautică


Baia principală are o cadă albă, înconjurată de trei ferestre.

Proprietatea se vinde prin intermediul casei Sotheby's din Savannah, relatează ziarul britanic.

Sandra Bullock locuiește în cea mai mare parte a timpului în zona rezidențială Birdbox, de pe Coasta de Vest, unde își crește cei doi copii adoptați. Actualmente, actrița are o relație cu Bryan Randall, un fotograf profesionist din Los Angeles.

Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a lucrat pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper's Bazaar.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

Ambii copii ai actriței sunt adoptați.
Cei doi micuți afro-americani s-au născut în Louisiana, iar Sandra Bullock îi crește împreună cu iubitul ei, Bryan Randall. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru revista InStyle despre copiii ei: "Louis este extrem de sensibil. Îi spun 'fiul meu în vârstă de 78 de ani'. E ca Shecky Greene, un actor american de origine evreiască. E înţelept şi blând. Am văzut aceste lucruri atunci când l-am luat de la orfelinat. Exista în el o anumite măreţie spirituală. Mi-am spus în acel moment: 'Sper să nu o dau în bară'".


"Iar Laila este pur şi simplu neînfricată. E o luptătoare şi acesta este motivul pentru care este printre noi astăzi. A luptat pentru a-şi păstra spiritul intact. Dumnezeule, va realiza lucruri mari. Va aduce o reală schimbare în lume", a adăugat actrița americană.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod