Sandra Bullock, pozată de iubitul ei cu fetița adoptată

Bryan Randall este cel care a fotografiat-o pentru revista People pe actrița americană, alături de copiii ei, Louis, și Laila.

Nici urmă de Bryan în imaginile cu Sandra Bullock publicate recent de revista People. Actrița a pozat în casa ei alături de cei doi copii pe care i-a adoptat, dar presa a fost intrigată de faptul că noul iubit al vedetei nu apare în niciun cadru. Ei bine, există o explicație: cel care a făcut pozele este chiar Bryan Randall, de profesie fotograf.

Sandra nu a confirmat însă cine este autorul imaginilor, preferând să se rezume la o singură explicație laconică: "Fotograful a fost foarte răbdător", a spus ea pentru revista People.

Potrivit cotidianului Daily Mail, cel care a făcut pozele este Bryan Randall, iubitul actriței, de profesie fotograf.

Poza de pe coperta revistei People este prima în care apare fetița pe care Sandra Bullock a adoptat-o.

"Să faci doi copii și un adult căruia nu-i place să pozeze să stea locului a fost imposibil. Adaugă la asta factorul că nu trebuie să li se vadă chipurile, dar nici ca mama să aibă o față obosită și vei realiza că e aproape imposibil să faci o poză", a spus vedeta despre ședința foto improvizată.

Pe lângă prima poză cu fetița adoptată, actrița în vârstă de 51 de ani a dat și câteva detalii despre viața ei de familie. Ea a mărturisit că a decis să pozeze cu Laila pentru a evita "vânătoarea" pe care ar fi declanșat-o paparazzii.


În interviul acordat revistei People, actrița nu a vorbit despre relația cu Bryan Randall, dar a spus că acesta trebuie să aibă ceva "aproape extraordinar" și "brav" pentru a putea intra în viața ei. Ceea ce se pare că fostul model are, de vreme ce se află acolo. "Mă văd într-un legământ puternic, o relație sigură, plină de iubire și de veselie", a spus ea, precizând însă că prioritatea sa o reprezintă copiii.

Întrebată dacă se vede din nou măritată, după divorțul de Jesse James, actrița americană a răspuns: "Nu cred."

Sandra Bullock a confirmat recent faptul că a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a finalizat procedura de adopţie a unei fetiţe, Laila, în vârstă de trei ani şi jumătate.


Într-un interviu acordat revistei People, celebra actriţă americană, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre fiica ei, originară din Louisiana, pe care a adoptat-o după ce a găzduit-o pentru o perioadă în reşedinţa ei. Sandra Bullock are deja un fiu, Louis, în vârstă de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010. "Atunci când o privesc pe Laila, în mintea mea nu există niciun dubiu că ea trebuia să ajungă aici.
Copilul potrivit a intrat în viaţa mea în momentul potrivit. Louis a fost vârful de lance al acestui proces. Ştiam că ei îi era frică la început, dar am convins-o că eu şi Louis nu vom pleca nicăieri şi că nu o vom părăsi niciodată"
, a declarat vedeta americană pentru revista People.

În acelaşi interviu, Sandra Bullock a spus că întregul proces de adopţie a semănat destul de mult cu procedurile de protecţie a martorilor - prin prisma caracterului lor secret - şi că s-a temut că această adopţie să nu fie periclitată de faptul că ea este o mare vedetă la Hollywood.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • minciaki pe 5 Dec 2015, 01:12
  inca putin si iese cartofu'

  mi se pare mie sau nea Randall are un pantof rupt in bot

  0
  0

 • ATHOS pe 5 Dec 2015, 00:06
  remarca

  ... l-am eclipsat si pe ăsta ...mai greu imi va fi cu ... negrisorii .

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod