Sandra Bullock explică de ce i s-a umflat faţa: Vedeta a avut mai multe alergii

Imaginea din stânga dovedeşte că aspectul vedetei a revenit la normal luna trecută, când ea a participat la festivalul Cinemacon din Las Vegas


În martie, partenera Sandrei din filmul "Ocean's 8", Cate Blanchett, a dezvăluit pentru ediţia australiană a revistei Vogue că au apelat amândouă la ceea ce se cheamă "penis facial", un tratament care, deşi sună ca un titlu de film porno, a atras-o prin eficienţa promisă. "Sandy Bullock şi eu am fost la o specialistă în tratament facial din New York, Georgia Louise, şi ea ne-a făcut ceea ce se cheamă penis facial.

Nu ştiu exact ce este, miroase un pic ca sperma, dar include nişte enzime, iar Sandy i-a zis penis facial", a spus Blanchett.

Georgia Louis a explicat pentru Daily Mail despre ce este vorba. "Penis facial" este denumirea folosită la Hollywood pentru această procedură care implică prelevarea de celule stem din prepuţul unor bebeluşi coreeni şi injectarea lor în piele prin intermediul unei tehnici la nivel microscopic, pentru a stimula producţia de colagen a tenului.

"Este un tratament formidabil, dar denumirea ei populară e comică"
, a spus cosmeticiana.
"Sărmana Cate, nu ştiu cum o să se descurce acum cu reacţia generală. I-au auzit pe unii spunând: <<Oh, şi-a dat cu spermă pe faţă!>>. Evident că nu-i aşa ceva, e ridicol", a adăugat Georgia Louis.

Potrivit Daily Mail, în cadrul acestui tratament, celulele stem sunt recoltate din prepuţul penisului bebeluşului în timul circumciziei, operaţie practicată pe scară largă în Coreea de Sud. Această ţară deţine numeroase bănci de celule stem, inclusiv cele mai mare rezerve de sânge din lume.
Celulele sunt introduse în centrifugă şi apoi exportate în saloanele de înfrumuseţare, unde cosmeticienii folosesc o tehnică de implant microscopic pentru a le planta în piele.

Sângele şi celulele stem prelevate de la bebeluşi au început să fie folosite tot mai intens în medicină şi în produsele şi tehnicile de îngrijire a tenului. Potrivit unor studii citate de cotidianul britanic, celulele tinere au capacitatea de a le reactiva pe cele îmbătrânite care încep să producă din nou colagen, conferindu-i pielii un aspect întinerit şi strălucitor.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod