Sandra Bullock, din nou îndrăgostită: Poate fi tatăl perfect pentru copiii ei?

Sandra Bullock
Sandra Bullock se îndreaptă cu paşi hotărâţi spre căsătoria cu iubitul ei, fostul model Bryan Randall


Faptul că actriţa are o relaţie stabilă, în care se simte bine, se vede şi în activitatea sa profesională. Sandra a filmat pentru pelicula "Ocean's Eight", alături de Cate Blanchett şi Anne Hathaway, care va fi lansată pe 8 iunie 2018.

Sandra Bullock a finalizat în 2015 procedura de adopţie a unei fetiţe, Laila, pe atunci în vârstă de trei ani şi jumătate.

Într-un interviu acordat revistei People, actriţa americană a vorbit despre fiica ei, originară din Louisiana, pe care a adoptat-o după ce a găzduit-o pentru o perioadă în reşedinţa ei.

Sandra Bullock avea deja un fiu, Louis, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010. "Atunci când o privesc pe Laila, în mintea mea nu există niciun dubiu că ea trebuia să ajungă aici. Copilul potrivit a intrat în viaţa mea în momentul potrivit. Louis a fost vârful de lance al acestui proces. Ştiam că ei îi era frică la început, dar am convins-o că eu şi Louis nu vom pleca nicăieri şi că nu o vom părăsi niciodată", a declarat vedeta americană pentru revista People.

În acelaşi interviu, Sandra Bullock a spus că întregul proces de adopţie a semănat destul de mult cu procedurile de protecţie a martorilor - prin prisma caracterului lor secret - şi că s-a temut că această adopţie să nu fie periclitată de faptul că ea este o mare vedetă la Hollywood.

O sursă citată de RadarOnline.com a dezvăluit în urmă cu doi ani că actriţa i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, încă de la începutul relaţiei lor, că se află în căutarea unui soţ "alături de care să îşi crească copiii".

Randall şi Bullock s-au cunoscut în 2015, prin intermediul unor prieteni comuni.
Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper's Bazaar, notează Mediafax.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod