Sandra Bullock, din nou îndrăgostită: Poate fi tatăl perfect pentru copiii ei?

Actriţa în vârstă de 52 de ani are o relaţie cu un bărbat cu doi ani mai tânăr decât ea. Prietenii lor spun că ei sunt foarte fericiţi.

Sandra Bullock pare să-şi fi găsit, în sfârşit, un partener de încredere, alături de care să fie fericită. Fostul model profesionist Bryan Randall, actualmente fotograf de lifestyle, are 50 de ani şi un aspect atletic; e un bărbat arătos care a cucerit-o pe actriţa americană, iar relaţia lor este promiţătoare.

Vedeta este îndrăgostită până peste cap de Bryan şi nu-i vine să creadă că are atâta noroc după dezamăgirile prin care a trecut, precum divorţul de starul de reality TV Jesse James.

"E mai îndrăgostită ca oricând de Bryan", a spus pentru E! News o sursă din anturajul Sandrei.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, cei doi sunt împreună de doi ani şi trăiesc într-o vilă din Beverly Hills împreună cu cei doi copii pe care ea i-a adoptat, Louis (7 ani) şi Laila (5 ani). Şi sunt şanse mari ca Sandra să se căsătorească din nou, mai ales că Bryan ţine mult la copii. "Se înţeleg perfect. Amândoi muncesc mult, aşa că le e greu să se vadă, dar când Sandra lucrează, Bryan are grijă de copii", a spus sursa menţionată.


"El e ca un tată pentru cei doi copii. E un tip de toată isprava şi o face fericită pe Sandra. A găsit un bărbat bun, care o iubeşte necondiţionat pe ea şi pe copiii ei", a adăugat persoana citată.

"Copiii sunt viaţa ei şi întotdeauna sunt pe primul loc pentru ea. Multă vreme a trăit doar pentru copilul ei, Louis, şi n-a fost interesată de întâlniri romantice doar ca să aibă grijă de el. A fost puţin mai greu pentru Sandy, i-a luat mai mult să aibă din nou încredere într-un bărbat şi să iubescă iar.
A lăsat în urmă ce s-a întâmplat în trecut şi s-a concentrat pe viitor"
, a mai spus sursa.

Prietenul vedetei susţine că Sandra a suferit mult când Jesse a înşelat-o: "I-a fost foarte greu după. Se simţea ruşinată de ceea ce păţise şi se învinovăţea, dar acum ştie bine că n-a fost deloc vina ei. Acum ştie că e mai bine aşa şi că totul se întâmplă cu un scop."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod