Salman Khan, condamnat la 5 ani de închisoare

Salman Khan a fost escortat de poliţişti la sosirea la tribunal


Anul trecut, actorul a fost achitat de o instanţă pentru că ar fi deţinut ilegal arme de foc în acea excursie. O instanţă superioară a contestat achitarea lui.

Khan a mai fost condamnat pentru uciderea unor gazele în excursia de vânătoare şi a petrecut o perioadă foarte scurtă de timp în închisoare, fiind eliberat pe cauţiune în 2006 şi achitat.

În 2015, Salman Khan a fost achitat pentru uciderea unui bărbat fără adăpost, într-un accident auto.

Această hotărâre a fost atacată de Curtea Supremă.

Actorul a mai fost acuzat şi pentru agresarea unei foste câştigătoare a titlului "Miss World", iar în 2016 a generat controverse după ce a spus că antrenamentul lui pentru filmări îl face să se simtă "ca o femeie violată".

Salman Khan, născut pe 27 decembrie 1965, este unul dintre cei mai populari actori din industria cinematografică indiană. El a apărut în peste 100 de filme şi show-uri de televiziune.

Presa din India a scris de mai multe ori despre o relaţie între actorul indian şi Iulia Vântur, iar în ultimii ani au apărut speculaţii potrivit cărora aceştia ar urma să se căsătorească.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod