Salman Khan, condamnat la 5 ani de închisoare

Starul de la Bollywood a fost condamnat de o instanţă din India la cinci ani de închisoare pentru braconaj.

Superstarul bollywoodian a fost găsit vinovat pentru braconaj. Sentinţa va fi pronunţată joi, iar actorul riscă să petreacă între unul şi şase ani în închisoare. 

Salman Khan a fost dus la închisoare după pronunţarea acestei hotărâri a instanţei. Actorul, care a negat că a vânat antilope cu coarne spiralate în 1998, în perioada unor filmări în Rajasthan, poate ataca decizia la o instanţă superioară.

"Instanţa a hotărât să îl condamne pe Salman Khan la cinci ani de închisoare şi să îl amendeze cu 10.000 de rupii", a spus procurorul Mahipal Bishnoi în afara instanţei din oraşul Jodhpur, din statul indian Rajasthan.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, actorul va fi nevoit să petreacă cel puţin câteva zile în închisoare chiar dacă va face apel.

Sute de poliţişti au fost prezenţi în faţa tribunalului, pentru a-i ţine la distanţă pe fanii care au venit să-şi arate sprijinul pentru Khan.

Alte patru vedete de la Bollywood -  Saif Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari, care au fost acuzate că au participat la acea excursie de vânătoare, au fost achitate, din lipsă de probe, potrivit procurorului Mahipal Bishnoi.

Salman Khan susţine că este victima unei "înscenări".

Avocaţii lui au spus că animalele au murit din cauze naturale precum supraalimentarea şi au precizat că nu există dovezi potrivit cărora acestea au fost împuşcate.

Procesul a fost deschis de comunitatea din Bishnoi, unde aceste antilope sunt protejate şi venerate. În 1998, Khan a petrecut o săptămână în închisoare, fiind acuzat că a deţinut ilegal arme de foc în acea excursie pentru a ucide antilopele, relatează ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod