Salma Hayek

Salma Hayek, selfie fără machiaj la 50 de ani: Arată ca o femeie obişnuită

Salma Hayek
Salma Hayek a adoptat curentul vedetelor care se pozează fără machiaj


Vorbind despre felul în care îşi petrece timpul liber, actriţa mexicană a spus că este ocupată cu diverse proiecte de caritate şi cu o serie de filme produse în afara Statelor Unite. Ea a adăugat că acesta este motivul pentru care a lipsit de la numeroase evenimente şi gale de premiere organizate în ultimii ani la Hollywood.

Nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002), Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", notează Mediafax.

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de nouă ani, şi este o oponentă recunoscută a miliardarului Donald Trump, învingătorul alegerilor prezidenţiale din SUA, pe care l-a criticat în repetate rânduri pentru viziunea lui agresivă în domeniul imigraţiei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod