Să râdem cu Victoria Beckham: S-a pozat cu o pungă în cap!

Victoria Beckham, mai amuzantă și neobișnuită ca oricând


Într-una dintre imagini se vede și fotograful care a realizat această ședință foto, iar vedeta a explicat pe contrul său că a ținut ca el să poată fi văzut: "Marc mi-a dat acordul de a recrea ședința foto, iar Juergen a acceptat să colaboreze cu mine, ceea ce este incredibil și era important pentru mine ca el să apară într-una dintre imagini. Întotdeauna am pus totul în brandul meu și am vrut să transmit acest mesaj prin imagini.

Așa sunt eu și am pus-o efectiv pe Victoria în Victoria Beckham din 2008", a precizat ea, îndemnându-și fanii să cumpere produsele din linia #VBSince08.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Vedeta s-a lansat în modă în 2008, iar de la acel moment creaţiile ei au fost purtate de nume ca Julianne Moore, Jessica Chastain, Gal Gadot, Ruby Rose şi Nikki Reed.

În 2011, ea a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului, iar în 2015 brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

În aprilie 2017, Victoria Beckham a fost decorată de prinţul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei.

Victoria Beckham (fostă Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod