S-a trezit din vis: Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, la patru zile după nuntă

Nicolas Cage și Erika Koike au o relație de mai puțin de un an. Strarul a mai fost căsătorit de trei ori

 

După această scenă, cuplul a fost invitat într-un birou și a părăsit mai târziu instituția, cei doi având mai multe documente în mâini, a mai relatat persoana citată.

Nicolas Cage are o relație de mai puțin de un an cu Erika Koike. De profesie makeup artist, aceasta a fost văzută prima dată în aprilie anul trecut în compania actorului în timp ce el filma în Puerto Rico.

Vârsta și alte detalii despre ea nu se cunosc, încă, dar este evident că e mult mai tânără decât Cage, preferând să stea departe de atenția presei. Potrivit IMDB, Erika apare pe genericul de final al scurtmetrajului "Hankikanto" (2012).

Căsătoria cu Erika Koike a fost a patra pentru Nicolas Cage. Actorul a mai fost căsătorit cu actriţa americană Patricia Arquette, între anii 1995 şi 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, între august şi noiembrie 2002, şi cu fosta chelneriţă Alice Kim, între 2004 şi 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Wild At Heart/Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.
În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula "Ghost Rider - Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării", care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România şi în 2014 pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod