S-a întors roata: Kate Middleton o copiază pe Meghan Markle

Cele două ducese se studiază reciproc și își împrumută trucurile de stil. Kate a înlocuit poșeta clutch cu geanta, pentru că arată mai tânără și mai elegantă.

După ce s-a căsătorit cu Harry, s-a tot scris că Meghan Markle este foarte atentă la stilul abordat de Ducesa de Cambridge, încercând să-i fure trucurile și să le adapteze, în încercarea de a-și defini un stil propriu. Totuși, nici Kate nu stă degeaba și se pare că se inspiră din aparițiile pe care le are Meghan.

Ducesa de Cambridge a participat marți la primul ei eveniment oficial de la părăsirea maternității, îmbrăcată cu aceeași rochie pe care a purtat-o în turneul de anul trecut din Germania.

Piesa de culoarea lavandei, în valoare de aproximativ 1.530 de euro, realizată de Emilia Wickstead, este aceeași pe care Kate a îmbrăcat-o prima oară în iulie 2017, în timpul unei vizite la Hamburg.

Însă un alt element a atras atenția la ținuta ducesei: geanta. Kate a renunțat la poșeta plic, care era aproape nelipsită în aparițiile sale, preferând o geantă crem cu imprimeu care imita pielea de crocodil, în valoare de 720 de euro marca Aspinal of London. Acest model este departe de stilul obișnuit al ducesei de Cambridge și mai apropiat de cel al ducesei de Sussex, remarcă Daily Mail.

Deși a avut și apariții în care a optat pentru clutch, Meghan Markle preferă modele de geantă cu toartă scurtă la evenimentele publice, scrie ziarul citat.
Claudia Valentin, experta în genți al magazinului de articole de lux Prestige Pawnbrokers, crede că alegerea făcută de Kate denotă că ea își dorește să arate mai elegantă și mai tânără. "A fost îmbucurător să o văd pe Ducesa de Cambridge având o geantă Aspinal marți în locul clutch-ului. Se pare că Kate a luat notițe de la cumnata ei, Meghan, care s-a consacrat ca fashionista cu ținutele pe care le alege perfect, de la pantofi până la gențile din ultimele tendințe", a declarat aceasta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod