S-a întâmplat o minune! Gabriel Cotabiţă a înviat din morţi şi a urcat pe scenă

Artistul în vârstă de 60 de ani a fost salvat în urma unui grav atac cerebral şi, după cinci luni de la nenorocire, a cântat din nou
În urmă cu mai mult de cinci luni de zile erau puţini cei care credeau că Gabriel Cotabiţă va mai urca vreodată pe scenă. Dar iată că minunea s-a întâmplat. Şi acest lucru se datorează efortului depus de echipa medicală de la Spitatlul Floreasca şi de cea de recuperare de la Spitalul Elias. Aici, prin efort şi dedicaţie, medicii au reuşit să-l pună pe picioare, deşi primele zile de după atacul cerebral au fost critice. Nimeni nu-i dădea artistului de 60 de ani vreo şansă de supravieţuire.

Gabriel Cotabiţă a revenit pe scenă, joi seară, la "Gala Chapeau!", ce i-a fost dedicată, aducând o dovadă de iubire publicului său, care l-a susţinut şi aplaudat pe tot parcursul acestui eveniment, în care artişti din toate generaţiile au interpretat hituri ale cântăreţului.

Gabriel Cotabiţă - revenire spectaculoasă pe scenă, din iubire pentru fani şi familia sa muzicală

"Tot ce vă doresc este să fiţi convinşi că iubirea este mai bună şi mai mare decât orice altceva.
Numai iubirea m-a adus înapoi, iubirea voastră şi a tuturor acelora care mă înconjoară", le-a spus Gabriel Cotabiţă celor aproximativ 4.000 de persoane care au participat la "Gala Chapeau!", organizată joi seară, la Sala Palatului din Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod