S-a întâmplat în România. Teo sau Bianca, cine-i cea mai sexy?

Vedeta Kanal D a slăbit. Arată bine şi e mulţumită de ea. A ajuns să poată intra în competiţie, la felul cum arată, cu orice divă din ţară. S-a întâmplat o minune!

S-ar fi gândit cineva că Teo Trandafir poate ajunge la stadiul în care să arate mai bine ca Bianca Drăguşanu?

În urmă cu zece ani, despre actuala vedetă a Kanal D puteai să spui orice, numai că e sexy, nu. Avea audienţă, avea simţul umorului, era deşteaptă, dar avea câteva zeci de kilograme în plus.

Teo Trandafir a fost mereu deranjată de greutatea ei, nemulţumită de felul cum arăta. A ţinut zeci de cure de slăbire şi, după unele surse, a luat zeci de suplimente care s-o ajute să piardă din greutate. În final, s-a îmbolnăvit de pancreatită şi era să-şi piardă viaţa. Şi asta pentru faptul că visa să fie suplă.

Iar ca o ironie, Teo a reuşit să aibă o siluetă de invidiat la vârsta de 47 de ani. Îşi trăieşte astăzi a doua tinereţe.

Dar pe cine ar alege un bărbat dintre Teo şi Bianca Drăguşanu? Ultima, are 33 de ani, nici ea nu mai e la prima tinereţe, dar să vedem cinci avantaje şi cinci dezavantaje ale fiecăreia dintre cele două dive.

2 Decembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simba pe 2 Dec 2015, 12:22
    articol stupid

    e incredibil ca o femeie poate sa se coboare la asa ceva. Dac anu ai ce sa scrii, ia o pauza, Maria Ionescu, in loc sa poluezi spatiul cu prostii de astea care nu ajuta pe nimeni. Oare te-ai gandit mult cand ai scos din palaria ta de magician lista cu elementele pro si contra?

    3
    0

  • Angela pe 2 Dec 2015, 11:04
    Nu doar ca arata mai bine decat Dragusanu..

    ....ci e mai desteapta, mai inteleapta si nu isi pierde vremea cu paparazzi. E mama, stie multe si are alte obiective in viata decat Dragusanu...Nici nu sufera comparatie....Daca nu avea oarecare succes in televiziune...ar fi avut ca profesoara de engleza!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod