Russell Crowe

Russell Crowe face lumină: Se însoară cu văduva lui Steve Irwin?

Actorul australian a vorbit despre zvonurile recente privind căsătoria cu Terri Irwin, văduva celebrului „vânător de crocodili“ Steve Irwin.

Russell Crowe a vorbit, în sfârşit, despre speculaţiile apărute în ultima vreme în presă, potrivit cărora ar avea o relaţie cu Terri Irwin. Starul australian în vârstă de 52 de ani a postat pe Twitter un mesaj în care clarifică situaţia pentru cei 2,2 milioane de fani.

"Am o viaţă tare agitată în revistele astea mizerabile", a răbufnit el. "Săptămâna trecută, revista New Idea a scris că m-am însurat, acum Woman's Day susţine că am renunţat la nuntă", a adăugat el.

Reacţia actorului survine după ce publicaţia respectivă a relatat că văduva lui Steve Irwin şi Russell au renunţat la planurile de nuntă pentru ca ea să se concentreze mai mult asupra copiilor, Bindi (18 ani) şi Robert (13 ani).

New Idea susţine că Terri, în vârstă de 52 de ani, încă îl iubeşte pe Russell. "Sigur că îl iubeşte, au fost prieteni atât de mult timp. Dar cred că a vorbi de nuntă este prematur, totuşi", a declarat o sursă, menţionând că între cei doi ar putea exista o relaţie cândva, dar acum "e o dragoste între doi prieteni care se plac şi se respectă unul pe celălalt".

Un reprezentant al fostei soţii a lui Steve Irwin a declarat luni pentru ediţia australiană a cotidianului Daily Mail că ea şi Russell sunt doar prieteni: "Nu există o legătură romantică între Terri şi Russell.
Încă o dată, aceste informaţii sunt false."


Luna trecută, New Idea a scris că Terri şi Russell, amândoi în vârstă de 52 de ani, vor să se căsătorească, relaţia lor trecând la alt nivel. Potrivit publicaţiei respective, ei ar fi urmat să anunţe public că se căsătoresc, pentru că Terri nu mai dorea să se ascundă.

"Dacă îi vezi, îţi dai seama că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt de foarte multă vreme. E clar că că Russell a trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă după divorţul de soţia lui Danielle (din 2012), iar Terri ştie exact ce simte el, deoarece încearcă de ceva vreme să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul fostului său soţ, Steve.

S-au convins cu timpul că sunt foarte compatibili, deşi nu se mai aşteptau să mai găsească încă o dată marea dragoste", a declarat pentru New Idea o sursă din anturajul starului australian.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod