Russell Crowe e îndrăgostit. Văduva „vânătorului de crocodili“ îl ajută să slăbească

Russell Crowe
Russell Crowe a cam luat proporţii şi a ieşit în parc să facă exerciţii. Presa australiană susţine că Terri Irwin îl motivează să slăbească


Un reprezentant al fostei soţii a lui Steve Irwin a declarat pentru ediţia australiană a cotidianului Daily Mail că ea şi Russell sunt doar prieteni: "Nu există o legătură romantică între Terri şi Russell. Încă o dată, aceste informaţii sunt false."

În noiembrie 2016, New Idea a scris că Terri şi Russell, amândoi în vârstă de 52 de ani, vor să se căsătorească, relaţia lor trecând la alt nivel.

Potrivit publicaţiei respective, ei ar fi urmat să anunţe public că se căsătoresc, pentru că Terri nu mai dorea să se ascundă.

"Dacă îi vezi, îţi dai seama că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt de foarte multă vreme. E clar că că Russell a trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă după divorţul de soţia lui Danielle (din 2012), iar Terri ştie exact ce simte el, deoarece încearcă de ceva vreme să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul fostului său soţ, Steve.
S-au convins cu timpul că sunt foarte compatibili, deşi nu se mai aşteptau să mai găsească încă o dată marea dragoste"
, a declarat o sursă din anturajul starului australian.

"Există un motiv pentru care ei sunt atât de compatibili - niciunul nu se aştepta că-şi va găsi din nou dragostea", a mai spus persoana citată, adăugând că cei doi se vor căsători într-o ceremonie mică, intimă, până la sfârşitul anului 2018.

Contactat de Daily Mail, un reprezentant al Australian Zoo, înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa, s-a declarat amuzat de aceste informaţii, precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu au cum să oficializeze ceva ce nu există.

"Russell Crowe e un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, a spus oficialul de la grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod