Romeo Beckham face parada modei: Fiul fotbalistului a devenit fotomodel

Așchia nu sare de parte de trunchi, iar în cazul lui Romeo, fiul lui David și Victoria Beckham, nici nu prea avea cum altfel. Cu două staruri ale modei în casă, băiatul în vârstă de 10 ani și-a început deja cariera de fotomodel. El a pozat pentru campania de promovare a colecției de primăvară-vară lansată de Burberry. Și se descurcă de minune!

 

Romeo Beckham a fost ales pentru a apărea în campania publicitară a celebrului brand de lux britanic care promovează colecţia Burberry de primăvară-vară 2013.

Îmbrăcat cu un trench-coat clasic de culoare bej, pantaloni cu dungă și pantofi negri, fiul soților Beckham a pozat zâmbitor, stând într-un picior şi cu o umbrelă în mână.

Shooting-ul a fost realizat de fotograful Mario Testino, iar Romeo a avut ocazia să lucreze alături de Edie Campbell și Cara Delevingne, modele cu experiență, notează cotidianul britanic Daily Mail.



Deși se afla la prima sa ședință foto, fiul soților Beckham s-a descurcat foarte bine, adaptându-se ușor la cerințele noului său rol.

Romeo părea mai mare decât cei 10 ani ai săi, dar fără să-și piardă inocența vârstei, observă ziarul citat. El și-a ridicat gulerul trench-ului, zâmbind spre camera foto și dezvăluindu-și strungăreața.



Christopher Bailey, directorul artistic al brandului Burberry, a spus că a fost "o onoare" să lucreze cu Romeo. "Ne-am distrat atât de mult în timpul şedinţelor foto şi cred că acest lucru a fost transpus în imagini, care reflectă spiritul jucăuş al colecţiei", a adăugat Bailey.



Cu toate că presa a scris că Romeo ar putea urma cariera de fotbalist a tatălui său, însă puștiul pare mai degrabă "puiul mamei" și este clar că urmează sfatul ei de a intra în industria modei, notează Daily Mail.



Romeo este unul dintre cei patru copii ai soţilor Beckham, care mai au doi fii, Brooklyn şi Cruz, şi o fetiţă, Harper, considerată cel mai la modă copil din lumea vedetelor, alături de Blue Ivy, fetița cântăreților americani Beyonce și Jay-Z.



Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.


La rândul său, David Beckham, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intimă pentru brandul H&M, dar are și alte contracte profitabile cu mărci din industria modei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 19 Dec 2012, 15:07
    da...

    ce mi-ar placea sa fiu si eu fiica li Beckam. sa vezi atunci oportunitati si bani care vin pe banda rulanta doar pentru c ama cheama cumva. si uite-asa unii muncesc 12 ore pe zi pentru 500 euro si altii cumpara haine Burberry de 1000 de euro paltonul. ma intreb de ce planeta se duce de rapa, iar rasa umana a devenit o mizerie...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod