Romantică și fără ascunzișuri: Cum arată Keira Knightley fără machiaj

Keira Knightley arată superb cu machiaj, dar a demonstrat că se descurcă și fără


Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman.

Cele mai plăcute, amuzante momente, le-am petrecut în cele mai simple locuriKeira Knightley
În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă.
În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată".

Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel, notează agenția Mediafax.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără "Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metodă periculoasă/ A Dangerous Method" (2011) şi "Anna Karenina" (2012).


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod