Romantică și fără ascunzișuri: Cum arată Keira Knightley fără machiaj

Actrița britanică a adoptat o ținută simplă și tinerească la cina romantică pe care a luat-o cu soțul ei


Simplitatea este o trăsătură de caracter pentru Keira Knightley. Posesoarea unei averi de aproximativ 50 de milioane de dolari, actrița a declarat recent că este de părere că "banii te alienează" şi spune că şi-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.

2012anul în care James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie pe Keira Knightley, după o relație de 15 luni
"Este ceva în jurul acestei sume.
Adică, dacă doresc sau vreau ceva ce depăşeşte această sumă, mi-l cumpăr, dar, în general, mă menţin în jurul acesteia (acestei sume, n.r.)"
, a spus ea într-un interviu acordat revistei Glamour. "Cred că un stil de viaţă luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viaţă. Te alienează. Cele mai plăcute, amuzante momente, le-am petrecut în cele mai simple locuri", a adăugat Keira.

Printre altele, actriţa a fost lăudată că şi-a reciclat rochia Chanel preferată, veche de cinci ani, pentru a o purta la căsătoria sa cu James Righton, anul trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod