Românii au talent. Mihaela Rădulescu, un scandal naţional. De ce creează isterie?

Săptămâna trecută, Mihaela Rădulescu a reuşit să ţină din nou prima pagină a tabloidelor, mai întâi după ce a pornit un război cu o jurnalistă de la revista The One, iar apoi după ce a făcut tot posibilul să fie în centrul atenţiei în cadrul show-ului „Românii au talent“.

Odată cu ediţia din acest an a celebrei emisiuni de la Pro TV, juriul show-ului a fost schimbat, locul lui Mihai Petre fiind luat de Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis. Dacă acesta din urmă nu a reuşit să se facă foarte remarcat, lucrurile au stat total diferit cu Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco a intrat într-un schimb de replici cu Andra, deoarece Mihaela a afirmat că nişte copile care au venit să danseze sunt prea grase. Deşi au dansat impecabil şi au mers mai departe în concurs, Mihaela Rădulescu le-a criticat pe cele două tinere.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine“, i-a spus jurata unei dansatoare.

„Mie nu mi s-a părut că fata e grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine“, i-a răspuns Andra Mihaelei Rădulescu. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, la dans. Părerea mea a fost una calificată, a ta una populara. Păi atunci să vină toţi graşii să danseze“, a continuat Mihaela.

Ceea ce Mihaela Rădulescu nu ştie este faptul că dansatoarele şi-au sacrificat copilăria pentru a face gimnastică ritmică şi au participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, de unde s-au întors de fiecare dată cu medalii.
Cele două tinere din Bistriţa au renunţat însă la visul lor, pentru a se concentra mai mult pe şcoală, iar după ce s-au lăsat de dans, s-au îngrăşat.

„Nu m-am simţit jignită, în gimnastică greutatea este importantă. Totuşi, cred că putea să îmi spună asta în culise, nu în sală, de faţă cu toată lumea. Asta a spus şi mama, că putea să nu fie atât de răutăcioasă şi îmi spună doar mie în particular. Mama a fost puţin deranjată de comentariile Mihaelei“, a spus, pentru ziarul Adevărul, Crina, tânăra care a fost atacată de Mihaela Rădulescu.

Pe lângă Andra, care i-a luat apărarea dansatoarei, în ajutorul tinerei a sărit şi antrenoarea ei.
„Să îi spui unui copil de 14 ani că îl urci pe cântar la următoarea emisiune şi, totuşi, să-i acorzi şansa şi un 'Da', lucru bine meritat, şi, că dacă nu slăbeşte 5 kilograme, nu trece mai departe, nu cred că e un comentariu potrivit pentru această emisiune, deoarece se caută talente şi nu miss“, a spus antrenoarea Anne Antal.

17 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dorel pe 17 Mar 2015, 15:43
    radulescu ca radulescu

    insa mie nu-mi place tzigancusa rroma Andra ! face favoritisme celor de etnia lor , se imbraca intotdeauna tziganeste sfidand pe toata lumea ! rasul ei de piranda cu tonul jos ! slaba profesionista ! nu exista nimeni altcineva capabil pentru un asemenea show ? ma dezgusta tziganii la tv si mi-e greata !

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod