Românii au talent. Mihaela Rădulescu, cheia succesului sau veriga slabă a show-ului?



Recent, Cornel Patrichi, unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi din România, a atacat-o pe Mihaela Rădulescu, aceasta nefiind prima dată când el o pune la zid pe vedetă. „Dacă îmi promiteţi o coregrafie de excepţie în etapa viitoare, cu piruete şi cambreuri pe spate cu trombonul de gât, vă dau 'Da'”, le-a spus Mihaela Rădulescu celor din trupa „Sukar 10 prăjini“, această afirmaţie enervându-l la culme pe Patrichi.

„Combinaţia de cambreuri pe spate cu piruete o fi la ea, la taximetre! Oameni buni, este o mare diferenţă între aparatul de taxat şi balet! E adevărat, Mihaela Rădulescu a cochetat cu gimnastica ritmică şi poate s-a documentat în dansul clasic, dar îi spun că dizertaţia ei despre coregrafie este un fonfleu! Cambre, nu cambreuri, pentru că este un termen franţuzesc, ca aproape toţi termenii din lumea dansului.

Este o îndoire a corpului din talie în spate, pe lateral stânga, pe lateral dreapta şi chiar şi în faţă. Concomitent cu pirueta nu se poate face, întrucât pirueta înseamnă să ai spatele drept şi capul la fel! În concluzie, este imposibil să realizezi un asemenea act artistic. Doar doamna Mihaela vede aşa ceva“, le-a spus Cornel Patrichi celor de la WOWbiz.

Pusă la zid de aproape toată lumea şi acuzată că strică imaginea emisiunii „Românii au talent“, Mihaela Rădulescu nu este deloc deranjată de polemicile create şi afirmă răspicat că ea îşi joacă foarte bine rolul.

„Aşa e formatul oriunde în lume.
Pentru asta am fost angajată şi, după reacţiile stârnite şi cifrele de audienţe, se pare că toţi ne facem perfect treaba la locul de muncă. Faptul că am fost angajată să joc un rol în acest spectacol de televiziune nu e nici pe înţelesul tuturor şi nici pe placul tuturor. Dar, cum mă ştiţi, îmi asum tot ce fac şi merg mai departe“
, spunea în luna martie, pentru Libertatea, Mihaela Rădulescu.

6 Mai 2015
 

Comentarii (44)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalin pe 11 Mai 2015, 08:15
    In atentia PRO TV

    PRO TV !!!!!!! Chiar nu tineti cont si de parerile unanime ale tuturor ??????!!!!!!!! Scoateti-o din emisiune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multi nu se mai mai uita !!!!!!!!!!!!!!! Nu mai mintiti ca audientele cresc, fiecare din tre noi stiu cateva persoane CARE NU SE MAI UITA !!!! Deci, unde creste audienta ?????

    2
    1

  • Remus pe 7 Mai 2015, 17:12
    Radulesca

    Individa asta este vulgara, cu tupeu de neam prost si fite de Chirita la ProTV, este de-a dreptul inervanta si total nepotrivita in formatul emisiunii; daca producatorul vrea sa arate tarii parasute n-are decat - un telespectator mai putin pentru emisiune si pentru ProTV.

    7
    2

  • Ionel pe 7 Mai 2015, 10:23
    Mihaela Radulescu show

    Dragi comentatori acum show-ul s-a mutat in sanul juriului, romanii au talent nu mai este ce a fost cu ceva timp in urma. Mihaela Radulescu este in lumina reflectoarelor de la romanii au talent si de asta pozeaza foarte indecent si provocator.

    10
    0

  • Lucia pe 7 Mai 2015, 10:17
    Mihaela Radulescu, veriga slaba!

    Ma agaseaza comentariile ei si iesirile cu tenta sexuala, ar trebui sa inteleaga ca in showbiz ca sa ramii in top trebuie sa te reinventezi indiferent de varsta, cred ca ea a ramas undeva la nivelul anilor de "Duminica in familie".

    10
    1

  • Maria Ciorneiciornei pe 7 Mai 2015, 09:52
    Romanii au talent

    Mihaela Radulescu nu are nimic in comun cu aceasta emisiune, chiar este foarte enervanta. Am renuntat sa mai vizionez. Ea este veriga slaba.

    9
    0

  • mariana pe 7 Mai 2015, 08:25
    homosexuali

    de accord cu ea in privinta homosexualilor .Nu le condamna nimeni orientarile dar nu trebuie sa le etaleze si cineva trebuie sa le spuna asta

    7
    1

  • Victor pe 7 Mai 2015, 01:04
    Criptoleasca

    Din cauza acestei "iesite din cripta" eu nu m-am mai uitat la "Romanii au talent". Citesc ca atatia altii au facut acelasi lucru dar audientele v-au crescut, asa este mincinosilor???

    11
    1

  • mihai pe 6 Mai 2015, 22:55
    obiectie

    fara ia in juriu ma cistigati pe mine ca telespectator

    13
    4

  • Necula Gina pe 6 Mai 2015, 21:18
    Mihaela Radulescu

    Decat comentarii rautacioase la adresa Mihaelei, mai bine amintiti - va ''Dumunica in familie", unde Mihaela era minunata! Doamnelor nu fiti rele! Aproape toate ne cautam fraierii, daca nu ati reusit lasati invidia la o parte si aveti puterea sa recunoasteti ca Mihaela este o femeie frumoasa si desteapta! Pentru vaesta ei arata grozav! Nu dati cu noroi ca nu stiti ce va rezerva viitorul!

    3
    21

  • noi toti pe 6 Mai 2015, 19:46
    noi toti

    Veriga slaba. De aceea nu ma mai uit. Nu o suport. Inseala si tradeaza ca sa isi atinga scopurile.

    15
    4

  • Anton pe 6 Mai 2015, 19:14
    Mihaela Radulescu si Protv

    De cand a aparut aceasta persoana la Prottv eu si familia mea nu ne mai uitam la emisiunile in care apare ea!

    17
    1

  • cata pe 6 Mai 2015, 19:11
    romanii au talent

    Interesant ca am un punct de vedere asemanator cu cel al ,,vedetei`` desi nu credeam vreodata, cel legat de bolnavii pe invers, sa stea naibii in casa lor, nu sa iese pe strada facand demonstratii ca asta dovedeste chiar ca au o problema , si nu jurideca ci psihica . Cat despre calitatea de vedeta a nemtencei e discutabil

    16
    3

  • Liliana pe 6 Mai 2015, 16:52
    Te crezi la concurs??

    Draga Mihaela,daca nu ti-a spus-o nimeni,ti-o repet: emisiunea "Romanii au talent" NU este un concurs de mamele resapate,asa ca te rog,pune-ti o esarfa!

    22
    1

  • Adi pe 6 Mai 2015, 16:28
    Catre Mihaela Radulescu

    Este o veriga foarte slaba a soului, si cred ca a ajuns la nivelul Oanei Zavoranu!!!! Pacat pentru PRO TV ca a facut asemenea alegere!

    28
    1

  • Styven pe 6 Mai 2015, 16:13
    Penibila!

    penibila!! pur si simplu arata penibila cu "baloanele" alea umflate. urat de tot! mai bine sani mai mici da naturale!!!

    30
    1

  • ionica pe 6 Mai 2015, 16:13
    Raduleasca-VERIGA SLABA!

    Nu mai urmaresc nici eu emisiunea,pentru ca mi-e sila sa ma mai uit la Raduleasca cum se da in stamba.Ar trebui sa ii fie rusine,are o anumita varsta,un rol la emisiune,de componenta a juriului si ea face figuri de țață si e o nesuferita.Pacat de emisiune,mai apar si talentati autentici.

    24
    1

  • Aurelia pe 6 Mai 2015, 15:27
    MAMA LEONE

    Daca inainte cu cativa ani buni, o preferam pe ea in detrimentul rivalei ei, "zana de la Surprize-surprize", azi mi-e cam sila si de ea. Cine este mai in varsta, isi aminteste de melodia MAMA LEONE! Cand i-am vazut chipul slutit de-atatea operatii estetice INUTILE, am asemanat-o cu o leoaica, cu MAMA LEONE! Pana la urma tot si-a dat arama pe fata si nu se va poate ridica la inaltimea unei DOAMNE RAFINATE, NEVER! A scris carti!? Pai si Becali a scris! :))) Si-a facut educatia pe genunchi, pe langa DAN IOSIF .... N-are decenta si este RIDICOLA!!! In emisiunea de la PRO-TV iese "ca paduchele in fata"! Vrea cu tot dinadinsul sa-i eclipseze pe colegi. Doar ca nu prea tine.......Mihaela, draga! Scoate-ti mingiile acelea de sub piele, asa numitii sani, ca-s de guma, fata draga!!! Cred ca-i suficient!!! :)))

    30
    2

  • adigolf pe 6 Mai 2015, 15:01
    nu-mi place acesta femeie

    De unde pana unde....diva de la Monaco? Ce tara bolnava a ajuns Romania!!!Cat de inversate sunt valorile si ce mult este promovata nonvaloarea aici, diletanti in toate domeniile, peste tot pe strada, in conducerea companiilor inclusiv private, incredibil!!!!

    30
    1

  • Ana pe 6 Mai 2015, 14:32
    Sustin cu tarie !!!!!!!!!!!

    Da, a facut niste gesturi fff urate. Nu consider ca au avut un fundament, dar, in ceea ce priveste homosexualii o sustin cu tarie. CEI DE LA ACCEPT SA NU MAI INCERCE SA NE BAGE PE GAT CEVA ANORMAL, NU VREAU SA VAD SCENE DE DRAGOSTE INTRE EI PE STRADA !!!!!!!!!! Daca ei pot sa le explice copiilor lor de ce ei nu se pot saruta cu fete sau baieti, sau ca este normal sa faca asta, eu NUU vreau sa ajung sa dau asemenea explicati !!! incetati cu incercarea de a mai prostii si indobitocii acest popor !!!! STOP !!!!!

    21
    6

  • catalin pe 6 Mai 2015, 14:16
    vulgaritate si indecenta

    Mihaela R din pacate e jalnica.La show-ul asta vin oameni de conditii medii,mult mai talentati decat ea. Care-i meseria Mihaelei? la ce se pricepe ea cel mai bine? O mahaagioaica,scuze,dar asta e....Sper sezonul urmator sa n-o mai vedem.

    28
    2

  • Andrei pe 6 Mai 2015, 13:49
    Discutabil

    Subiectul este persoana, sau opinia persoanei ? Ar trebui ca un judecător bețiv și imoral în viața privată să fie oprit de a da sentințe în procese de divorț ? Mihaela are dreptate, discutabilă fiind doar maniera în care exprimă opiniile sale, unde subscriu că are multă, multă nevoie de șlefuire.

    8
    10

  • Irina pe 6 Mai 2015, 13:23
    mihaela radulescu

    Nu are ce cauta o asemenea persoana in cadrul emisiunii "Romanii au talent". Prezenta si comentariile ei nu fac decat sa scada interesul publicului pentru o emisiune pe care iti facea placere sa o urmaresti. Pacat ca s-a renuntat la Mihai Petre, care desi era exigent, comentariile si decenta lui erau de mult bun simt.

    25
    2

  • Carmen pe 6 Mai 2015, 12:33
    comentati articolul nu subiectul Mihaela Radulescu!

    De acord cu Cora, Mihai si din pacate pt.unii, de acord cu Mihaela Radulescu in privinta homosexualilor...sa se manifeste in grupul lor restrans, nu in public!...idem pt. lesbiene!Nu mi se pare un exemplu bun pt. copiii nostri!

    13
    5

  • TIGANU FLORIN pe 6 Mai 2015, 12:26
    Mihaela Radulescu ALIAS Mihaela Tiganu

    Pentru cei care inca nu stiu numele de nastere al FUFEI este MIhaela tziganu nascuta la P Neamt. Tatal profersor de sport (onorabil )decedat.Numele ei de nasterefigura si comportarea ei spun totul despre ea.. La ce sa va asteptati de la o femeie imbatrinita inainte de termen inraita si invidioasa, avara si meschina...Va amintiti declaratia ei referitor la femeile destepte care trebuie sa-i jecmaneasca pe barbati... Daca cineva spune ca ea a reprezenatat ceva in Romania atunci nu mai am de comentat..Poate cineva sa numere barbatii din viata ei? Poate nici ea nu si-i mai aminteste... Si apropo de educatia copiilor despre care vorbea DANSA, oare ce educatie ii da fiului ei?

    20
    2

  • Neacsu Liliana pe 6 Mai 2015, 12:16
    Mihaela Radulescu si Emisiunea " Romanii au talent "

    Prezenta Mihaelei Radulescu in emisiunea '" Romanii au talent " a dus inevitabil la un comportament si o atitudine foarte VULGARE in cadrul acestei emisiuni. - care se bucura odinioara de mult respect si de multa admiratie pana la sosirea ' VULGARITATII PERSONIFICATE " Era emisiunea mea preferata !!! Acum NU O MAI URMARESC deoarece imi face greata atitudinea extrem de vulgara a Mihaelei Radulescu. Nu stiu ce motive a avut postul PRO-TV sa o aduca pe aceasta femeie in acest minunat show. Pare ca este emisiunea ei - ca numai ea trebuie sa se remarce cu orice pret - ca ea este Presedinta juriului - ca ea trebuie sa dea ultimul cuvant etc. etc. etc. PACAT DE ACEASTA EMISIUNE MINUNATA. !!!!!!!!!!!!!!!! Inca odata se vede cum banul murdareste totul !!!!!!!!!!!!!!!!!

    24
    1

  • Rendes Laci pe 6 Mai 2015, 11:39
    O emisiune compromisă

    Din păcate o diferență de la cer la pământ între ce a fost înainte și ce este acum. Mihaela Rădulescu mai bine ar sta la Monaco, această emisiune nu este una de arătat sânii și de impunere a unor opinii personale. Jurații trebuie să evalueze un talent anume, orice altceva denotă subiectivism. Dacă înainte nu pierdeam nici o emisiune acum am renunțat de tot la ea. Să auzim de bine.

    29
    1

  • Maria pe 6 Mai 2015, 11:30
    Mihaela Radulescu

    Mihaela, e cazul sa te mai uiti in oglinda. Ti-a cam trecut vremea. Nu mai poza semidezbracata, nu vezi cum arata picioarele tale? Noroc in tehnica, iti mai retuseaza din defecte,,, Orice om be bun simt este dezgustat de asemenea aparitii. Despre ,,Romanii au talent" ??? Nu stiu ce cauti tu acolo?! De cand ai aparut in acea comisie, refuz sa mai urmaresc emisiunea, desi, sunt o mare iubitoare si consumatoare de cultura...

    28
    2

  • Gargalac pe 6 Mai 2015, 11:28
    Nimeni

    Ce cauta aratarea acolo? A inceput cateva facultati si nu a terminat niciuna,nu are nici in clin nici in maneca cu vreo forma de arta,etc.Locul ei este la cantat la "taragot" pe la cate un parasutist "etranjer".

    25
    2

  • Cora pe 6 Mai 2015, 11:06
    De acord...

    Lasand la o parte simpatiile sau antipatiile fata de Mihaela Radulescu, are perfecta dreptate in legatura cu homosexualii!! Sunt anormali si trebuie sa isi asume lucrul asta, nu sa incerce sa impuna anormalitatea ca normalitate! Pentru asta nu ar trebui criticata si judecata. E normal ca o mama sa nu isi doreasca sa ii fie agresat vizual copilul de asemenea anomalii, si sa nu fie nevoita sa ii dea explicatii in legatura cu asta. Aici o sustin!

    16
    9

  • Traian pe 6 Mai 2015, 11:04
    Romanii au talent

    Indepartati paparuda mihaela .........,,rudulescu" sau cum o fi mai chemando astazi, dupa atatea combinatii interesate. Punctele ei de vedere sunt de prost gust, vulgare (ceea ce o reprezinta foarte bine) ori jignitore , atac la persoana ceea ce iar ii este caracteristic. Totusi este un post de televiziune de prim rang, national sau ma insel eu ???

    24
    2

  • radu pe 6 Mai 2015, 10:24
    M. Tiganu = esecul emisiunii

    Aceasta editie a emisiunii este deja un esec din cauza acestei nulitati cu pretentii de diva. Sunt de acord cu ce a zis despre homosexuali, care sunt oameni anormali si bolnavi, dar ea ramane un zero barat pe toata linia!

    29
    5

  • Cristian pe 6 Mai 2015, 10:15
    Vouă vi se pare frumoasă femeie asta?

    Ea așa se crede, dar eu, pe cuvânt vă spun, n-am mai văzut o femeie așa de urâtă.

    24
    1

  • Gabriel Marinescu pe 6 Mai 2015, 10:10
    Nepotrivirea acestei...resapate in show

    Urmaream cu placere acest show inaintede venirea M.R.Tiganu in juriu.De cand a venit ea in juriu doar mama mai urmareste acest show si este in etate de 79 de ani...Nu am putut niciodata s-o sufar si cum o vad pe vreun canal schimb imediat pentru a nu face audienta emisiunii la care ea participa.Este o scarba ca om,bolnava de vedetism,infometata de faima vesnic preocupata sa confiste atentia tuturor asupra ei,nesuferita.Pacat ca a trebuit sa fie cumva martirizata si"executata"pentru o parere pe care o impartasesc,anume despre anormalitatea homosexualitatii,dar pana la urma orice motiv de a scapa de ea e bun...

    25
    3

  • Cecilia Pop pe 6 Mai 2015, 10:00
    Rapandula Radulescu

    Mai oameni buni, asta nu este apta nici macar sa spele picioarele vedetelor sau ale divelor! Candva...in tinerete...arata bine si a facut bani pe spatele barbatilor! Altceva a realizat?????Nici macar sa imbatraneasca frumos si decent nu e in stare.

    32
    2

  • Geta Olaru pe 6 Mai 2015, 09:59
    Mihaela Radulescu, veriga slaba

    Urmaream cu placere , dar de cand a venit Mihaela Radulescu schimb canalul.Cine a avut proasta inspiratie sa o aduca in juriu? De ce nu sta la Monaco, ce cauta la noi?In concluzie nu o plac.

    26
    2

  • Iritatu' pe 6 Mai 2015, 09:57
    Ajunge!

    Ce tot vreti de la fosila asta vie?

    26
    2

  • corny pe 6 Mai 2015, 09:49
    veriga CEA mai slaba

    categoric nu are ce cauta in showul asta. audientele sunt mari ca asa au fost mereu, nu au legatura cu prezenta ei

    29
    2

  • Mitrofan pe 6 Mai 2015, 09:01
    Consideratii personale asupra raduleascai.

    Nu numai ca este veriga slaba,dar este urata si imorala,scoateti din juriu aceasta,rufa nimfomana.

    29
    3

  • Marian pe 6 Mai 2015, 08:50
    Emisiune.

    Pacat de emisiune, era una din preferatele mele. Nu pot sa o mai vizionez atat timp cat aceasta individa este acolo.

    29
    2

  • catalin pe 6 Mai 2015, 08:06
    RAT

    De cand este Mihaeala Radulescu la aceasta emisiune AM RENUNTAT SA MA UIT LA EA. Punct. Pur si simplu este o persoana pe care nu poti sa o suporti: aere, bashini si ifose LA GREU. A mai dat de unul cu bani, ca doar din asta traieste: everybody's bitch, altceva nu stie, din pacate.

    33
    2

  • Raducu Buris pe 6 Mai 2015, 07:58
    Mihaela Tiganu

    Mihaela Tiganu e si ea din minoritatea roma, nu e constienta ca poate fi obiectul urei de rasa ea insasi?

    27
    2

  • mihai pe 6 Mai 2015, 07:48
    adevar

    Ce a zis despre minoritatea homosexuala sunt de acord cu ea.

    25
    8

  • Mark pe 6 Mai 2015, 07:15
    Vedeta?

    Ce a facut paparuda asta ca vedeta? De ce este adica, vedeta? I-a intrat in cap ca e frumoasa dar nici pe departe de a fi frumoasa. Este o figura comuna, placuta poate unora care au dorinte sexuale mai profunde. Si tocmai din cauza vedetismului care i-a intrat in cap, isi permite de multe ori sa isi etaleze oasele soldurilor, crezand ca o sa tulbure pana si mintile oamenilor sanatosi. Juriul in general, nu stie sa sprecieze ce merita a fi apreciat: o baba de 60 de ani se scalambaie pe scena, si toti o dau exemplu pe care ar trebui chipurile, sa-l urmam si noi. Aia ca si altele, nu a dovedit niciun fel de talent, si o performanta acolo, care nici nu trebuie luata in seama prea mult. Deci un concurs aproape de penibil!

    34
    2

  • Rodica pe 6 Mai 2015, 07:07
    Mihaela Radulescu, veriga slaba!

    Juriul este departe de ce ar trebui să fie. În loc să vedem talente, vedem fițe de dive de carton ținute în brațe de nostalgici, de șantajați, sau de mituiți. Mi-e greață și ăsta este motivul pentru care nu mai urmăresc emisiunea.

    44
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod