Românii au talent. Adrian Ţuţu: „Banii nu sunt importanţi pentru mine!“

Adrian Ţuţu, cel mai talentat român al anului 2011, a vorbit în exclusivitate pentru eva.ro despre viaţa lui şi despre cariera sa muzicală.

Adolescentul din Focşani care a câştigat prima ediţie a show-ului „Românii au talent“ se pregăteşte să-şi lanseze primul videoclip din carieră şi a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.

Ce mai fac omul Adrian Ţuţu şi artistul Adrian Ţuţu, la peste un an de la câştigarea trofeului „Românii au talent“?

Amândoi facem bine. Pe plan personal învăţ şi mă relaxez, iar pe plan profesional mă pregătesc de lansarea primului meu videoclip.

S-a schimbat viaţa ta după ce ai devenit celebru?

Cu siguranţă viaţa mea s-a schimbat foarte mult, însă nu pot spune acelaşi lucru şi despre mine! Experienţa de la „Românii au talent“ m-a făcut să întâlnesc oameni cu adevărat deosebiţi, care şi-au pus amprenta pe viaţa mea.



Îţi cere lumea autografe pe stradă?

Oamenii încă mă recunosc pe stradă, cei mai mulţi dintre ei mă felicită şi-mi cer autografe.

Uite incă un motiv să merg mai departe!

În ce ai investit cei 120.000 de euro câştigaţi?

O parte din bani i-am investit în apartamentul moştenit de la părinţii mei, iar o altă parte în lucruri care să mă ajute în cariera muzicală.

Au existat foarte multe persoane care au spus că ai câştigat datorită poveştii tale de viaţă şi că Iustin Ianău era mult mai talentat decât tine. Te-au atacat inclusiv Grasu XXL şi Pacha Man. Care dintre voi doi crezi că merita mai mult premiul?

Toţi participanţii la „Românii au talent“ meritau să câştige. Suntem un popor talentat, însă în acel moment publicul m-a ales pe mine, poate în alte circumstanţe ar fi ajuns altcineva în finală.

Comentariile venite la adresa mea sunt din partea unor oameni pe care eu îi respect pe plan muzical, aşa că nu mă deranjează, este doar părerea lor.


Eu am participat la un concurs şi am câştigat datorită publicului şi a ceea ce am făcut pe scenă. Le mulţumesc tuturor şi odată cu lansarea acestui videoclip sper să le demonstrez că a meritat să aibă înceredere în mine.

Imediat după „Românii au talent“ ai fost văzut în compania lui Marius Moga. Care mai este relaţia voastră acum?

La momentul respectiv, Marius Moga a fost unul dintre acei oameni care mi-a insuflat dorinţa de reuşită. Este un om deosebit, iar asta te face să vrei să-i stai cât mai mult prin preajmă. Din păcate, nu am reuşit să mai ţinem legătura aşa cum mi-aş fi dorit.

De ce nu ai scos niciun videoclip şi nicio piesă până acum? Nu crezi că această perioadă de pauză i-a făcut pe români să te uite şi să se întrebe acum „Cine este Adrian Ţuţu?“?

Am fost ocupat cu înregistratea altor câteva piese care întrunesc primul meu album şi aşa am decis împreună cu echipa alături de care lucrez.
Eu simt că oamenii care mă apreciază m-au aşteptat până acum şi sper că mă vor susţine în continuare.

Valentin Dinu a avut concerte, a fost invitat la diferite evenimente şi chiar a cântat alături de Andra şi de What'sUp. Nu crezi că o asociere a ta cu un nume mare din muzica românească te-ar fi făcut mai cunoscut?

Întotdeauna asocierea propriei persoane cu un nume mare, din orice domeniu, te ridică în ochii oamenilor. În ceea ce mă priveşte, timpul nu este pierdut, după cum vă spuneam, am lucrat şi lucrez în continuare la mai multe piese şi pregătesc şi nişte colaborări interesante.

Ştefan Stan este vocea României, tu şi Cristian Gog sunteţi cei mai talentaţi români. Andrei Leonte a câştigat X Factor. Dacă este să faci un clasament şi să pui aceste nume pe un podium, care ar fi ordinea?

Cred că merităm cu toţii locul 1, cu toţii suntem câştigători.

Acesta este cel mai bun clasament.

Te aştepţi să câştigi foarte mulţi bani din hip-hop?

Niciodata nu m-am gândit la bani. Cred că acesta a fost ultimul lucru la care m-am gândit atunci cand am inceput să cânt. Dacă pleci la drum pe premisa asta, nu cred că vei reuşi.

Când îţi vei lansa primul album şi ce planuri de viitor ai?


Planurile de viitor se axează pe cariera mea muzicală, iar acestea includ şi lansarea oficială a primului meu album, produs în întregime de Boier Bibescu, în primăvara anului viitor.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

14 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 14 Sep 2012, 22:45
    Adrian TuTu

    un baiat cu un talent muzical extraordinar,care merita sa ajunga cat mai sus.bafta adrian

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod