România: Top 6 cele mai cuminţi vedete

Destul de greu de crezut, dar iată că există şi astfel de cazuri. Obişnuit cu noul val obsedant de piţipoance, publicul aproape că a uitat că încă mai sunt şi vedete la locul lor, vedete care se promovează prin lucrurile pe care le fac, şi, atenţie, nu fac parte din generaţia veche. Fiecare dintre divele despre care vom discuta în continuare sunt personaje cu experienţă în showbiz, personaje care de-a lungul timpului nu au fost subiect de scandal sau nu au ales să provoace unul.
1 din 7

1. Olivia Steer, doamna de la "Doamne de poveste"

Show-ul pe care îl prezintă la postul Acasă TV i se potriveşte mănuşă. Olivia Steer a fost întotdeauna o vedetă retrasă, care a ales să vorbească doar când a fost întrebată, urând parcă să se facă auzită fără sens. Nu refuză interviurile, însă atunci când vorbeşte cu presa răspunde numai la întrebările care nu-i invadează în niciun fel viaţa privată. Acest lucru a fost valabil şi în anul care tocmai se încheie când, în ciuda faptului că a trecut prin tragedia pierderii unui membru important din familie, sora ei, soţia lui Andi Moisescu a ştiut cum să treacă demn peste această cumpănă.
25 Decembrie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nitza pe 30 Dec 2011, 08:56
    Titulatura.

    De ce?Cele mai cuminti 6 vedete!Parerea mea:Cele mai normale in comportement,vedete.

    0
    0

  • Cumpatare pe 24 Dec 2011, 23:56
    CRACIUN FERICIT, CU multa CUMPATARE!

    Sărbătoarea Naşterii Domnului sau a umplerii stomacului până la refuz? romaningermania.ro/sarbatoarea-nasterii-domnului-sau-a-umplerii-stomacului-pana-la-refuz/

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod