România: Oana Zăvoranu învinsă de Pepe! 8 motive

Războiul media şi amoros dintre Pepe şi Oana Zăvoranu s-a mai stins, însă ecourile continuă să se audă. Dragostea mare şi perfectă pe care au trăit-o mai bine de 7 ani s-a transformat în această primăvară într-un scandal de proporţii. Chiar dacă nimeni nu-i vedea separaţi pe cei doi amorezi, iată că, încă o dată, viaţa bate filmul.

Chiar dacă, în principiu, cea care părea extrem de puternică şi de sigură pe mişcările ei era Oana, iată că, după bătălia directă, cel care a ieşit învingător a fost fostul ei soţ. În continuare vom discuta despre greşelile pe care le-a făcut fosta Querida, greşeli care, la prima vedere, i-au distrus şi căsnicia, dar i-au afectat serios şi cariera.
1 din 9

1. Dezinteresul pentru familie

Aceasta este o greşeală pe care chiar Pepe a dat-o de înţeles.El a fost cel care a declarat că în ultima perioadă Oana era atât de absorbită de problemele pe care le are cu mama ei, nenumăratele procese pentru moştenire, încât a uitat că are o familie. "A existat o perioadă în care Oana nu mă întreba decât dacă a sunat avocatul", declara Pepe la un moment dat.
22 Iulie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 22 Iul 2011, 11:21
    personaliate slaba

    lipsita de onestitate, orgolioasa pana la prostie, tot comportamentul ei arata nevoia ei exagerata de a fi in centrul atentie si lipsa de maturiate de unde si incapacitatea de a invata din propriile greseli.fara pepe care rau sau bun ia oferit un echilibru, ea se va pierde.a fost frumoasa si interesanta candva acum arata ca o curvustina ieftina si degradata...fizicul nu e totul pe lumea asta.ea pt show biz nu exista decat in caliate de clown.

    22
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod