România mondenă. Vocea României, fără Horia Brenciu şi cu Tudor Chirilă

Aşteptarea este aproape de sfârşit pentru fanii unuia dintre cele mai urmărite showuri de la noi din ţară. Vocea României revine din 19 septembrie la ProTV cu cel de-al 4-lea sezon. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă, care i-a luat locul lui Horia Brenciu în rândul antrenorilor, îşi dispută vocile cu care speră să câştige marele titlu.

Schimbarea din juriu a fost primită cu bucurie de Loredana care l-a criticat dur pe Brenciu. Prezentă la lansarea grilei de toamnă a postului ProTV, de la Studiourile MediaPro, Lori a declarat că Horia Brenciu a menţinut mereu o atmosferă tensionată în cadrul echipei şi era total lipsit de fairplay.

"Am filmat deja ediţiile cu preselecţii şi fără Horia Brenciu e mai bine. Avea el o energie negativă... Acum totul merge mult mai bine. Eu şi alţii am rămas la această emisiune pentru că suntem aici de la început şi nu migrăm ca în politică, dintr-un partid în altul", a declarat Loredana, potrivit ziarulring.ro.

Contractul semnat cu echipa Vocea României s-a dovedit bănos pentru Tudor Chirilă care a cerut aproximativ 50.000 de euro, potrivit ziarului Naţional. "Na, ca am devenit jurat la Vocea României.
Acuma sper să imprim show-ului o nuanţă mai rock, aşa", mărturisea artistul după ce a semnat contractul cu Pro TV.

Noul sezon va debuta pe 19 septembrie şi promite o competiţie a vocilor mai dură. "Preselecţiile au fost mult mai dure şi participanţii sunt la un nivel mult mai înalt faţă de alte ediţii. Avem şi o nouă sonorizare, şi scaune mai comode şi mai performante. Telespectatorii vor vedea un show mult mai bun", a dezvăluit Loredana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod