România mondenă. Totul despre sarcina Andrei. Cum a păstrat secretul?

Andra şi Cătălin Măruţă au anunţat, zilele trecute, prin intermediul paginilor personale de Facebook, că urmează să devină părinţi pentru a doua oară. Mai mult decât atât, ei au anunţat şi sexul următorului membru al familiei: Andra are în pântece o fetiţă.

Vestea că Andra este însărcinată s-a răspândit rapid, însă surpriza cea mai mare a fost că vedeta a reuşit, timp de cinci luni de zile, să ţină secret acest lucru. „Am aşteptat să am siguranţa că totul e în regulă, înainte de a împărţi bucuria asta cu toţi cei dragi. Au ştiut prietenii noştri apropiaţi, familia, dar acum le-am spus-o tuturor“, a spus Andra la Europa FM.

Cătălin Măruţă a scris, pe internet, că fetiţa lor se va naşte în luna iulie şi că a păstrat discreţia deoarece aşa a vrut Andra.

"Spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus! E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus in cuvinte! Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine", a afirmat Măruţă.

După ce au anunţat că vor fi din nou părinţi, Andra şi Cătălin Măruţă au primit multe felicitări din partea fanilor, dar şi din partea vedetelor. Una dintre celebrităţile care a ţinut să-i felicite public pe Andra şi Măruţă, este chiar Simona Gherghe, care se luptă direct pentru audienţă cu prezentatorul de la Pro TV.

"Mai am o urare de făcut, pentru că am citit astăzi în ziare şi chiar simt nevoia să fac lucrul ăsta, pentru Cătălin Măruţă.
Ştiu că lumea ne percepe ca fiind concurenţi, dar, din punctul meu de vedere, nu e aşa. Doar se întâmplă să facem emisiune în acelaşi timp. Îi felicit pe Andra şi Cătălin Măruţă, pentru că urmează să fie părinţi pentru a doua oară. Andra este însărcinată şi va avea o fetiţă. Să-i dea Dumnezeu multă sănătate şi să vă bucuraţi de familia frumoasă"
, a spus Simona Gherghe, în direct la Antena 1.



Despre faptul că Andra este însărcinată, presa tabloidă scrie de mai bine de un an de zile, însă până acum erau doar zvonuri.

De fiecare dată, vedeta a negat, afirmând că, atunci când va fi să fie, ea va face marele anunţ. Acum, după ce Andra a dezvăluit că este gravidă în cinci luni, cei de la WOWbiz afirmă că artista a avut mare grijă să-şi ascundă sarcina. În toate pozele realizate în ultimele luni, Andra este îmbrăcată cu haine largi, pentru a nu i se vedea burtica, ori îşi acoperă burta cu o geantă sau un buchet de flori.

26 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod