România mondenă: Top 7 vedete care nu arată bine în costum de baie

Unele vedete de la noi sunt de-a dreptul obsedate de imaginea lor şi ar face absolut orice ca să arate perfect. Dar, cum nu există pădure fără uscături, alte "dive" uită uneori că vine vara şi trebuie să se îmbrace în costumul de baie.

Iată câteva vedete care nu arată deloc bine pe plajă, în costum de baie:
1 din 8

Oana Lis

Deşi ţine o dietă şi a reuşit să slăbească puţin, Oana Lis este în continuare o apariţie inedită pe plajă, şi nu în sens pozitiv. Soţia fostului primar al Capitalei nu se jenează de kilogramele sale în plus şi pozează în ipostaze care mai de care mai îndrăzneţe.
29 Iulie 2013
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MadHatter pe 9 Aug 2013, 11:41
    mizerie

    Nu imi vine sa cred cu ce isi pot ocupa unii timpul. Doar pentru ca esti un frustrat care se simte demn de atentie, asta nu inseamna ca trebuie sa scrii mizerii de genul acesta despre altii, vedete sau nu. Sa fim seriosi, ultima mea grija este cum arata asa-zisele vedete; e treaba lor. Si ce, daca nu corespund "standardelor", asta inseamna ca nu ar trebui sa mai iasa in lume? Sau la plaja? Sa fim seriosi... Sincer, era ok sa fie criticata vulgaritatea,indecenta sau alte lucruri degradante, dar eu in pozele de mai sus nu am vazut decat niste oameni normali, fiecare cu propria sa structura corporala. Nu zic ca o vedeta nu trebuie sa acorde importanta aspectului fizic, dar nu acesta te face vedeta in primul rand...si se pare ca multi uita asta,acum cand toate ţoapele au aere de divă si ele nu stiu sa lege trei vorbe. Nadia nu are ce cauta in lista d emai sus...e atat de ridicol incat nici nu ma mai obosesc sa dau explicatii. O singura concluzie am de tras: in ziua de azi multi isi imagineaya ca au ceva de spus dar sfarsesc prin a scoate numai gunoaie...si lumea e satula de ele,crede-ma.

    2
    0

  • Taraxacus pe 9 Aug 2013, 10:03
    Dar Monica?

    monica Tzatzoiu, unde-i? nu pot sa cred, nu v-a chemat sa o pozatzi?.... cata lipsa de substantza....

    1
    0

  • MARIA pe 7 Aug 2013, 22:26
    ...despre plaja...

    Voi nu mai aveti unde va uita? Nu mai sunt lucruri frumoase pe lumea asta? Ce v-a cerut voua bani de costume sau diete? Daca omul este gras sau slab nu mai poate sa se duca la plaja? Plajele sunt doar pentru cei perfecti?Din cauza voastra eu nu mai vreau sa fac plaja ca nu am corp de aratat.

    2
    0

  • Spicdegrau pe 5 Aug 2013, 20:17
    Foarte nepoliticos :(

    Articol de joasa speta, mi-era rusine de rusinea autorului in timp ce citeam, si n-am rezistat pana la capatul articolului. Sincer, cum sa scrii asa rautati despre oameni, fie cine o fi ?! Fiecare e asa cum l-a lasat natura, unele lucruri chiar nu le putem schimba in aceasta viata, printre care se numara si forma corpului, predispozitia genetica, etc. E adevarat ca se mai pot face mici retusuri pe ici pe colo , insa in mare, acelasi om ramai, daca ti-e dat sa fii rotofei spre asa ceva o sa ai tendinta toata viata sa te indrepti, daca e sa fii slab crenguta, tot asa o sa tragi sa fii, parera mea. As dori sa nu se mai scrie asa aberatii, insa din pacate stiu ca sper in van :p

    7
    1

  • zzz pe 2 Aug 2013, 23:41
    Cherida

    Mama ce abdomen are Zavoranca si ce gura formata dupa p... are ....

    3
    1

  • zzz pe 2 Aug 2013, 23:33
    Jurnalistiii care nu mai au ce scrie

    Eu ceva tot nu inteleg Oana Lis, Oana Zavoranu , Andreea Tonciu sunt vedete !?

    3
    0

  • fm pe 2 Aug 2013, 13:35
    poza 5 din 8

    Apropo de "vedeta" Tonciu : eu as tine mortis sa pozeze Ioneasca noastra, ca sa ne arate cum pot sta apropiati doi sani, in timp ce mainile sunt atat de indepartate (vezi pozitia Andreei). Poate prinsi cu scotch? In rest...tampit articol!

    6
    0

  • adelina777 pe 1 Aug 2013, 19:51
    vedetele

    da pe alt program daca iti face greata Oana Lis...sau ia putina lamaie...sa-ti treaca de ...multe...Chiar si analfabeta...e simpatica...fata de altele care fac pe..."cultele"...

    2
    0

  • Monicksa pe 31 Iul 2013, 16:38
    Vedete care nu arata bine...

    Articolul mi se pare o pierdere de vreme. Asadar, oricum ar da-o, vedetele cad in ridicol: sunt ori prea grase, ori anorexice. Sa fim seriosi. Valoarea Nadiei Comaneci, de pilda, nu se masoara in faptul ca varsta incepe sa se vada si la ea, nu ? Exista persoane care raman in obscuritate o viata intreaga. Si incep sa scrie articole lipsite de vreo valoare, ca acesta. In loc sa descoperim frumusetea fiecarui om dincolo de aparente, ne impiedicam de prostii de genul acesta. Mi-ar fi jena sa scriu asemenea articole.

    13
    0

  • Dantes pe 29 Iul 2013, 18:15
    7 Vedete (si cu tine Ioneasco, 8)

    Cel putin asa cum au iesit in pozele afisate, Oana Roman si Daniela Crudu sunt in top. Dar, am vrea sa va vedem si pe dvs.dna. Maria Ionescu. Nu fiti rea! Va rugam!!! Altfel ne-am putea imagina ca sunteti o combinatie intre Gigel Frone si Andreea Pora.

    12
    1

  • Silviu pe 29 Iul 2013, 12:30
    VEDETE

    Conform DEX:VEDÉTĂ s. f. I. artist de mare renume; sportiv de mare popularitate; Asa castimata Maria Ionescu in afara de Nadia celelalte sunt niste "neica nimeni:Un articol penibil cum au inceput sa apara de ceva vreme pe EVA.RO Pacat!!!!!!!

    8
    0

  • desigur.... pe 29 Iul 2013, 11:33
    cum sa nu...

    astept cu interes poze in costum de baie cu d-ra/d-na Maria Ionescu, semnatara acestui superb articol.....oare dumneaei sa fie perfectiunea in persoana? mira-m-as....urla frustrarea in ea mai rau ca hormonii, mai mult ca sigur...

    28
    1

  • Liliana pe 29 Iul 2013, 10:43
    Se poate...

    ... o poza in costum de baie cu d-ra sau d-na Maria Ionescu, cea care semneaza articolul, ca sa vada si Nadia Comaneci cum ar trebui sa arate? Doamne fereste!... Get a life!

    31
    1

  • ella pe 29 Iul 2013, 10:30
    vedete

    daca esti prea slab esti urat, daca esti gras de asemenea perfect nui nimeni

    17
    1

  • onita pe 29 Iul 2013, 10:25
    vedete

    de parca m-ar interesa cum ai sta sanii lui Andreea Tonciu

    7
    0

  • ileana pe 29 Iul 2013, 10:20
    vedete

    mai bine ati face altceva mai bun decat sa criticati oamenii, fiecare arata cum l-a lasat Dumnezeu dar cred ca voi nu stiti ca exista Dumnezeu de aceea va bagati mereu an vietile altora.

    16
    2

  • victo_53 pe 29 Iul 2013, 10:00
    Vedete?

    Lis vedeta, de unde pana unde? O analfabeta care nu stie cum sa iasa in evidenta sa mai castige niste bani fara sa faca nimic.Este oribila,gretoasa si ar trebui sa dispara sa nu o mai vedem pentruca aparitia ei ne strica ziua

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod