România mondenă: Dan Negru, starul TV cu cel mai mare salariu!

Prezentatorul de la Antena 1 şi de la Prime TV, o televiziune din Chişinău, ar putea să devină cel mai bine plătit român din media.

Faptul că a devenit cel mai popular prezentator TV din România i-a adus lui Dan Negru un succes în străinătate la care cu siguranţă nu se aştepta. Dan Negru a fost ofertat recent de o televiziune din Istanbul, turcii oferindu-i un salariu lunar de 100.000 de euro.

Realizatorul de la televiziunea lui Dan Voiculescu este singurul român care filmează în prezent o emisiune într-un studio din străinătate. Este vorba despre show-ul „Cu banii jos“, care va fi lansat la Antena 1 miercuri, 19 septembrie. Acesta este filmat la Istanbul, iar acest lucru ar putea să fie cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Dan Negru.

Conducerea postului Show TV, cel mai popular din Istanbul, l-a văzut pe realizatorul român în acţiune şi i-au pus un contract pe masă.

Potrivit unor apropiaţi de-ai lui Dan Negru, turcii îl vor cu orice preţ şi i-au oferit un salariu lunar de 100.000 de euro, atât cât câştigă în prezent şi cea mai populară vedetă locală, Murat Hashoglu.

Mai mult de atât, cei de la Show TV i-au transmis lui Dan Negru că sunt dispuşi să-l lase un an de zile să înveţe limba turcă, după care trebuie să se mute la Istanbul. Nu se ştie sigur cum de a devenit Dan Negru ţinta principală a turcilor, însă este cert faptul că el nu le-a dat încă un răspuns, precizând că are nevoie de timp de gândire.



Până în prezent, Dan Negru a moderat cele mai importante emisiuni ale postului Antena 1, printre aceste fiind „Academia vedetelor", „Ciao Darwin", „Jocuri la Saint-Tropez", „Marea provocare", „Câştigi în 60 de secunde", „Plasa de stele", „Te pui cu blondele" sau „Demascarea".

Pe lângă aceste emisiuni, Dan Negru prezintă şi „Vrei să fii milionar“ şi „Da sau nu“, distribuite de Prime TV, televiziune din Chişinău.

Salariul lui Dan Negru se ridică în prezent la 135.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că poate câştiga până la 270.000 de euro pe an, respectiv 22.500 de euro pe lună. Acest salariu este mult mai mic decât al Andreei Esca, despre care se spune că ar câştiga 40.000 de euro pe lună. Însă, dacă Negru acceptă oferta turcilor, ar putea câştiga aproximativ 120.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă de trei ori mai mult decât Esca.

Câştigurile lui Dan Negru din televiziune se împart astfel: 30.000 de euro pentru un sezon al emisiunii „Câştigi în 60 de secunde“, 30.000 de euro pentru un sezon al emisiunii „Plasa de Stele“, 30.000 de euro pentru un sezon al emisiunii „Da sau nu“ şi 45.000 de euro pentru un sezon al emisiunii „Vrei să fii milionar“.
Iar salariile pentru show-urile „Demascarea“ şi „Cu banii jos“ nu fost încă făcute publice.

Chiar şi aşa, Dan Negru i-a refuzat în trecut pe şefii Kanal D, care i-au oferit un salariu lunar de 30.000 de euro. Rămâne acum de văzut ce va face cu oferta de la Show TV.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

17 Septembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 4 Nov 2012, 21:19
    invidie

    pana una alta nu voi faceti asta, ci el. in orice tara cat de cat civilizata un om de tv castiga foarte bine. totusi toata lumea ii face lui negru socoteli , dar uita ca are taxe, impozite si tot asa. emisiunile fac bai grei din reclame, nu ii fura de la gura nimanui. ca sunt sume bani, da, dar nu din cauza asta sunt altii saraci. faptul ca munceste muuuult mai mult decat cei care comenteaza ca nu au bani, asta la el, se vede. nu cred ca are o meserie usoara. daca ar munci si altii mai mult, ar castiga mai bine, dar la noi gandirea socialista e in floare. romanul sta sa intinda mana la stat dupa casa si serviciu, concedii si alocatii. un sfat: osul la munca, nu statul trebuie sa va tina in carca.

    3
    0

  • ana pe 20 Sep 2012, 23:09
    bani

    .... si ce fac oamenii acestia atat de deosebit pt. a castiga aceste sume GIGANT..., cand te gandesti ca pensiile sunt majoritatea de 300 lei , iar salariile sunt de 700-1000 lei .

    3
    0

  • ariadna pe 20 Sep 2012, 14:12
    despre negru

    eu,personal,schimb postul in secunda in care il vad pe negru!!!!! strica emisiunile !!!!

    0
    1

  • mihai pe 17 Sep 2012, 16:26
    plini de bani

    sa nu se mai plinga nimeni in Romania ca nu sint bani

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod